Příspěvky uživatele - 214.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
zásilková zahradnictví, 12.4.2008
Take se pripojuji s velkou kritikou na zahradnictvi Petro. Loni jsem si objednala velkokvete fuchsie, vyfakturovano bylo 10 kusu, v zasilce o jeden mene, na reklamaci vubec neodpovedeli. Zasenice byli v hroznem stavu, vysypane z kelimku jsem je... celý příspěvek >
Náročnost péče o zapuštěný bazén, 28.2.2008
Vazeny pane Svojanovsky, ja bydlim v n.m.v 740 m a to bych se podle vas nevykoupala vubec. A věřte, že do vody, ktera ma min jak 24 C nevlezu. Bazen mam zakopany jiz druhy od roku 1994. V poslednich letech mam solarni panel a pokud sviti slunicko tak... celý příspěvek >
Pod rododendrony oblázky nebo kůru, 24.2.2008
Mam na zahrade oboji. Rondaky s oblazky i s kurou a nepozoruji mezi mima nejaky rozdil. Asi zalezi spise na péči.
Hnědé skvrny na listech růží, co to je?, 24.6.2007
Pokud se jedna o rzivost tak ja to strikala Zolonem a taky to zabiralo.
Begonie - co ted?, 13.4.2007
s begoniii mam zkusenost ze nejrychleji klici kdyz cibulku polozim na misku s piskem za par dni uz lezou klicky, kdyz ma dva listky, tak normalne zasadim do kvetinace.
Anglické muškáty, 11.4.2007
ze zahradnictvi Petro jsem objednavala fuchsie bohuzel mi prezilo sotva 50% sazenicek a nebyla jsem sama podobnou zkusenost mela i moje kamaradka.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika