Příspěvky uživatele - 166.134

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Druhy borůvek, 15.6.2006
Určitě můžete koupit druhou rostlinu, i stejnou (mně plodí), jen musí být květináč dost velký, Ale problém spíš asi bude v neopylení. Mám borůvky na zahradě a zjistila jsem že je opylují hlavně čmeláci, takže pokud k vám nelétají, zkuste příště ručně... celý příspěvek >
růže pod stromy, 9.6.2006
Velký výběr těchto růží mají Pelcovi v Sobotce, www.ruze.unas.cz, např. Venusta Pendula, R. filipes 'Kiftsgate', Veilchenblau, American Pilar, Paul's Himalayan Musk. Mají silné a kvalitní sazenice.
Žloutnutí listů borůvky, 30.5.2006
Zkuste ke keřům opatrně zarýt větší množství rašeliny a pilin (borůvky koření mělce) a pohnojit hnojivem na borůvky (nebo rododendrony).  Já ještě navrch mulčuji posekanou trávou (kvůli lepšímu udržení vlhkosti půdy). Přeji hodně štěstí.
Stříhání rododendronu, 30.5.2006
Já zkracuji větvičky které jsou nevzhledné hned po odkvětu, aby se stačily do podzimu vyvinout a vyzrát nové výhony. Ale pozor, vždy by to měla být maximálně čtvrtina všech větví na keři, jinak se keř zbytečně vyčerpává.
Azalky - vyštipování, 30.5.2006
Máte někdo zkušenosti s vyštipováním či ponecháním odkvetlých kvítků u drobnokvětých venkovních azalek? Malé keře zvládám ale u velkých je to dost časově náročné a pracné. Kdesi jsem četla že se mají odkvetlých květů zbavit. Necháváte je někdo... celý příspěvek >
Líčidlo americké, 29.5.2006
Ví někdo, jestli se plody líčidla amerického dají konzumovat? Případně jak dál zpracovávat? Díky za odpovědi.
Praská kůra meruněk, 9.4.2006
U meruňky stáří 8 let ,ale i dalších 5-letých praská kůra,odchlypuje se,následně opadá a zůstáva pouze holé dřevo.Jedná se o plochu od  20 cm2 až 150 cm2.Jedná se o určitý druh nemoci,nebo je vina  v hnojení nebo postřiku? Děkuji za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika