|
Příspěvky uživatele - 166.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Druhy borůvek, 15.6.2006 Určitě můžete koupit druhou rostlinu, i stejnou (mně plodí), jen musí být květináč dost velký, Ale problém spíš asi bude v neopylení. Mám borůvky na zahradě a zjistila jsem že je opylují hlavně čmeláci, takže pokud k vám nelétají, zkuste příště ručně... celý příspěvek > |  | růže pod stromy, 9.6.2006 Velký výběr těchto růží mají Pelcovi v Sobotce, www.ruze.unas.cz, např. Venusta Pendula, R. filipes 'Kiftsgate', Veilchenblau, American Pilar, Paul's Himalayan Musk. Mají silné a kvalitní sazenice. |  |
|  | Žloutnutí listů borůvky, 30.5.2006 Zkuste ke keřům opatrně zarýt větší množství rašeliny a pilin (borůvky koření mělce) a pohnojit hnojivem na borůvky (nebo rododendrony). Já ještě navrch mulčuji posekanou trávou (kvůli lepšímu udržení vlhkosti půdy). Přeji hodně štěstí. |  | Stříhání rododendronu, 30.5.2006 Já zkracuji větvičky které jsou nevzhledné hned po odkvětu, aby se stačily do podzimu vyvinout a vyzrát nové výhony. Ale pozor, vždy by to měla být maximálně čtvrtina všech větví na keři, jinak se keř zbytečně vyčerpává. |  | Azalky - vyštipování, 30.5.2006 Máte někdo zkušenosti s vyštipováním či ponecháním odkvetlých kvítků u drobnokvětých venkovních azalek? Malé keře zvládám ale u velkých je to dost časově náročné a pracné. Kdesi jsem četla že se mají odkvetlých květů zbavit. Necháváte je někdo... celý příspěvek > |  | Líčidlo americké, 29.5.2006 Ví někdo, jestli se plody líčidla amerického dají konzumovat? Případně jak dál zpracovávat? Díky za odpovědi. |  | Praská kůra meruněk, 9.4.2006 U meruňky stáří 8 let ,ale i dalších 5-letých praská kůra,odchlypuje se,následně opadá a zůstáva pouze holé dřevo.Jedná se o plochu od 20 cm2 až 150 cm2.Jedná se o určitý druh nemoci,nebo je vina v hnojení nebo postřiku?
Děkuji za... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|