|
Příspěvky uživatele - 109.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zaschle lístky meruňky, 20.5.2016 Právě ze jsem to naredila mnohem méně než bylo psáno v letáku, jiné stromky v pohodě, tak ji chudince mojí dam šanci ma to se mnou ale těžký, nejdřív ji ukousla naše tenká a pak si krásně pustila a letos ji odrovnam Kuprikolem :-) tak uvidíme dám... celý příspěvek > |  | Zaschle lístky meruňky, 20.5.2016 Aha a vzpamatuje se stromek?jinak děkuji moc za odpověď |  |
|  | Zaschle lístky meruňky, 20.5.2016  Ustrihla jsem vetvicku a snad lepší fotka |  | Zaschle lístky meruňky, 20.5.2016  Nova fotka |  | Zaschle lístky meruňky, 20.5.2016 Strikala jsem později Kuprikolem ale i tak jsou lístky malé, pokusila jsem se o novou fotku. |  | Zaschle lístky meruňky, 19.5.2016 Děkuji za odpověď, jedna z možnosti to asi bude ale obešla jsem sousedy s maji je ve stejném stavu možná i horší, lístky jsou sveseny a ovadle tak opravdu nevím |  | Zaschle lístky meruňky, 19.5.2016  Tady další foto |  | Zaschle lístky meruňky, 19.5.2016  Dobrý den prosím moc o radu, mám třetím rokem meruňku loni krásně pustila a letos jen male lístky a ovadle nevíte někdo co s ní, je to Velkopavlovická děkuji všem za radu Jitka |  |
 |
|
|
|