Příspěvky uživatele - 117.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 17.5.2016
Tak teď je na řadě reklamace. Nebo kotelní reklamace ....jak ty žilienky z Holovous pěkně hořely.
Pravost prodávaných odrůd/ kód pěstitele, 17.5.2016
Dobře děláte.
Královna Hortenzie, 17.5.2016
Favorit je nejlepším pojmenováním nejlepší maďarské višňové odrůdy. Sladkovišeň ranou a Záhoračku Libverda ještě před nedávnem prodávala.
Pravost prodávaných odrůd/ kód pěstitele, 17.5.2016
Skladování stromků vyoraných na podzim v klimatizovaném boxu do jarní expedice je poměrně běžné. V jedné školce jsem si takto stromky na jaře vybíral. Byly perfektní. Byla Vám reklamace uznána?
Královna Hortenzie, 17.5.2016
Kvůli těm višním z Maďarska jsem si kdysi pořídil i slovník. Proč jsme vlastně nepřijali české názvy? Bylo by snazší psát i říkat : Ujfehértojská hroznová višeň, Erdská úrodná, Debrecínská úrodná, Meteor raný. To samé platí o slivoních z Čačaku. Jak... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky broskvoní, 17.5.2016
...ale mnohé z těch nových odrůd mírný mrazík připravil o všechny plody. U mě to odlesly jen dva semenáčky, ale Harbinger, FM3, Suncrest, Envoy, Sunhaven a Flamingo naprosto bez mrazových poškození, FM3 a Flamingo už jsem protrhával.
Mráz - malé plůdky broskvoní, 17.5.2016
A zkoušel jste odolnost odrůdy Benedicte? Já jsem se přemlouval, že jí proti kadeřavosti schválně neošetřím, abych zjistil tu její deklarovanou odolnost. No jo, ale stejně jsem ošetřoval všechny ostatní broskvoně, stromek Benedicte je mladý, obava z... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky broskvoní, 17.5.2016
U mě je napadení broskvoní prakticky stále stejné, naštěstí stále velmi nízké.
Kvalitní letní jabloň, 17.5.2016
Pane Tondo, teda..., raději než Delikates bych zlikvidoval špačky !!!
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika