|
Příspěvky uživatele - 113.117
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
A co vaše višně?, 23.6.2016 Pre pána S.P.,Ch.
Po griotke život skrásnie, to sa potom píšu básne!
Hlasno to však nevravme, môže to byť nemravné.
P.S.: Vy tú griotku ani nepotrebujete, z Vás je malý Hruškotras (Shakespeare) už... celý příspěvek > |  | Mravec lesny, 23.6.2016 Konkrétne s týmto druhom mravcov skúsenosť nemám, ale tých bežných mravcov sa mi podarilo odradiť inštalovaním lepových pásov na kmene stromov. Síce sa ich nenalepilo veľa, ale keď zistili že tam je nebezpečná prekážka, tak sa zdekovali. Predpokladám... celý příspěvek > |  |
|  | Admirál, Sirius, Meteor, 22.6.2016 Ak sa nemýlim, tak Meteor pochádza z kríženia Melrose x Megumi. Čo je to Megumi, nemám potuchy. Ak niekto vie, nech povie (a aj svoje skúsenosti s Meteorom, to by ma zaujímalo). Inak čo sa týka degustácií, tak ja verím najmä tým ktoré robím ja sám.... celý příspěvek > |  | Admirál, Sirius, Meteor, 22.6.2016 Pán Vinšálek, dovolím si trochu protestovať. Zadávateľovi som poradil aj ja (viď moje príspevky z 18.6.16 o 00:08 a 16:48 hod). Dokonca som moje odporúčania aj zdôvodnil porovnaním odrôd aj analýzou skladby jabloní ktorú má zadávateľ v záhrade. Ale... celý příspěvek > |  | Admirál, Sirius, Meteor, 21.6.2016 Ešte dodatok k tomu obrázku Rozely - podľa mňa pán Polehla tu chcel demonštrovať pehovitosť, a nie chrastavitosť. Inak tá kališná jamka Rozely je proste úchvatná. IH |  | Admirál, Sirius, Meteor, 21.6.2016 Pán Vysloužil, nelze nesouhlasit, pripájam sa obzvlášť k tomu poslednému odstavcu, konkrétne pod tú predposlednú vetu sa podpisujem bezo zvyšku. A k tomu predposlednému odstavcu len toľko - v takýchto situáciách ma vždy napadne jedno slovo:... celý příspěvek > |  | Příčina deformace listů jabloně, 21.6.2016 Naozaj to vyzerá ako následok pôsobenia vošiek (mšice). Len je zvláštne, že Ste ich tam nezastihli. Deformácia listov je už následok cicania, takže vošky tam už vtedy naozaj byť nemusia. Deformáciu listov môžu spôsobiť aj roztočce, ale vtedy to... celý příspěvek > |  | Úroda meruněk 2016, 17.6.2016 Petře, stále sa mi tomu nechce veriť, ale ak by to bolo ako píšete, tak to sa už nedá nazvať inak ako podvod. Na to už treba mať pomerne hrošiu kožu, a aj tak nechápem - veď musia vedieť, že sa to napokon prevalí... Alebo sa spoliehajú na to že... celý příspěvek > |  | Úroda meruněk 2016, 17.6.2016 "...podvádějí..."
Možno sa len pomýlia alebo tam majú niekedy bordelík, čo ich pravda neospravedlňuje. Ja som takto nechtiac prišiel k jabloni Boskoopské červené (mal to byť Gloster). Keď to vidím spätne, tak som vlastne rád, ten Boskop je celkom... celý příspěvek > |  | Úroda meruněk 2016, 17.6.2016 Ak má niekto v záhrade Tsunami (veľmi skorá) aj Farbaly (veľmi neskorá), tak si ohraničí "marhuľové obdobie" na takmer 3 mesiace - s celým spektrom dostupných odrôd medzi týmito míľnikmi. Možnosti teda sú, otázkou je, či sa tie marhule už potom... celý příspěvek > |  |
|  | Zázraky v zahradě 2016, 13.6.2016 Nádhera, jeden z najkrajších vtákov. U nás hniezdia už dlhé roky neďaleko domu, ale na vysokom strome (asi 40m nad zemou). Volanie samčeka je nenapodobiteľné (aj keď škorce ho radi imitujú), od neho je odvodený aj latinský názov Oriolus oriolus. Je... celý příspěvek > |  | Jablka v červnu, 13.6.2016 Tak to si píšte, že Admiral vydrží dlhšie než Topaz. IH |  | Habr a jabloně, 9.6.2016 Asi by to nemal byť problém, ale na Vašom mieste by som možno uprednostnil živý plot z turkestanského brestu.
|  | Jak ošetřit růži, 8.6.2016 Proti piliarkam ruží (ale aj napr.voškám) sa mi dobre osvedčil Decis AL. Je to už pripravený roztok insekticídu v sprayovej fľaši (1 liter), netreba nič zarábať ani plniť postrekovač, ak máte 1 alebo len zopár ruží, je to praktické. Podobný je potom... celý příspěvek > |  | Chloróza? - alebo 50 odtieňov zelenej, 7.6.2016 Áno, môže byť. Každopádne Šampión na mňa pôsobí (najmä v porovnaní s okolitými stromami s tmavozelenými listami) dosť "anemicky ". Skúsim trochu ferroterapiu a uvidíme. Je to tak trochu problematická odroda, ale určite ju chcem mať v záhrade. Zvedavý... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|