|
Příspěvky uživatele - 44.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrana plotu proti prorůstání živého plotu, 11.5.2016 Řeším stejný problém řadovka habry těsně u plotu již 14 let. Listí má můj maličkatý pozemek všude, ono totiž padá od podzimu až do nového nárůstu pořád, nelze to sebrat sekačkou a mít pokoj, větve prorůstají pletivem vysokým 120 cm tak bujně, že jsme... celý příspěvek > |  | Odrůdy jabloní, 19.1.2015 Děkuji za reakci, ale myslím to tak, že bych je chtěla uskladnit, aby byla pozdnější, protože na podzim je jablek levných dost a v zimě pak nejsou. |  |
|  | Odrůdy jabloní, 11.11.2014 Díky, ale nejsem žádný odborník, takže podnož neřeším, jen bych chtěla dětem a vnoučatům zajistit dobrá jablka, myslela jsem na rubín nebo dnes nabízí všude delicius a gala, podnož je mi fuk, zajímá mě spíš chuť a vzrůstnost, protože mi postačí nízké... celý příspěvek > |  | Odrůdy jabloní, 10.11.2014 Poradí mi někdo, jakou odrůdu jabloně mám koupit, když chci jednu podzimní do vánoc, jednu zimní nějak do února by dostačovalo bohatě. Chtěla bych štrůdláky, jako mívali sousedé a vždy nám dali také. Další na jídlo. Máme rádi šťavnaté, klidně i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|