|
Příspěvky uživatele - 249.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
UV lampa automatické zapínání, 8.5.2016 Nebo použít prodlužku se zásuvkami, kde jedna je hlavní a ostatní se sepnou při odběru z první zásuvky. Používá se to k audio technice. |  | Jezírko v zimě, 4.5.2015 Vysavač mám udělaný z ponorného čerpadla, na kterém mám nasazenou hadici z vysavač. Někde jsem tady dával video. Akorát s tím kačírkem bude asi problém. |  |
|  | Zalévání vodou z jezírka, 25.4.2015 Oprava, je kalná a celkem hodně smrdí. |  | Zalévání vodou z jezírka, 24.4.2015 Zdravím, chci se zeptat, jestli je odkalená voda z jezírka vhodná k zalévání zahrádky. Zalévám s ní ostružiny a ty jsou rok od roku horší. Ona ta voda není moc valná. Je kalná a celkem hodně směsi. Aspoň teď po zimě. Přez léto je to v pohodě. Děkuji... celý příspěvek > |  | Pijavice, 24.4.2015 Tak dnes jsem si přivezl 3 menší okounky, tak uvidíme. Těh pijavic jsou tam po zimě mraky. |  | Pijavice, 14.4.2015 Tak pijavice jsou zase aktuální. Dnes jsem rozjížděl filtr a pijavice jsou v jezírku pořád. Dokonce jsem je měl přisáté na ruce. Poradí někdo? |  | Kamélie, 12.2.2015 Zdravím vás,
nevíte, kam kromě Rájce nad Svitavou na výstavu kamélií? Pokud možno na Moravě? Moje už mi druhou sezonu shodily poupata, takže bych se chtěla pokochat alespoň sbírkou jiných.
Děkuji vám
Milena |  | Pijavice, 12.8.2014 Já jsem nikde nepsal, že je koupací. Je to jezírko ve kterém se čváchá dcera.
|  | Pijavice, 12.8.2014 Jezírko má dva kubíky, takže by stačila jedna, dvě ryby.
Teď ale jaké. |  | Pijavice, 10.8.2014 Protože se v jezírku koupe dcera a pijavice se na ní přisávají.
Dřív tam byly ryby (karasi) a pijavice nee. |  |
|  | Pijavice, 9.8.2014 Dobrý den, chci se zeptat jak bojovat proti pijavicím v jezírku. Jezírko je bez ryb, pomohlo by je tam vysadit? Trochu pomůže, když tam naliju Savo. Pár jich zdechne, ale zachvíli už tam jsou zpátky. Poraďte prosím, je to velmi nepříjemné. Děkuji... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|