Příspěvky uživatele - 68.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rouby meruněk - Hardcot, Radka, Darina, 5.5.2016
Rouby všech tří odrůd Vám v prosinci nebo v lednu rád věnuji, ale od Radky velkou odolnost nečekejte.
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 5.5.2016
Ačkoliv Karola patří k mým oblíbenějším odrůdám, tak letos budu rád, když alespoň pár plodů ochutnám. Při vší smůle je potěšující zjištění, že Harcot a Hargrand přinesou úrodu, ačkoliv v době půlcentimetrových plůdků bylo -3°C. U nás to celou dobu... celý příspěvek >
Příliš malá a červivá jablka na staré jabloni, 5.5.2016
Tito lidé měli času dost, protože žádné polnosti neměli. Stejně si nenechali poradit, aby prořez prováděli alespoň při plusových teplotách v době oblevy, když už nechtěli počkat do března.
Název rostliny, 26.4.2015
Mockrát děkuji za Vaši odpověď... máte pravdu s těmi tečkami, už jsem tak rostlinu zakoupil z obchodu (zapomněl jsem to napsat)  zřejmě se jedná o kapky od nějaké barvy, či postřiku jak uvádíte... Díky, Zdravím Martin 
10 let starý kuprikol, borax, karate a sandofan, použít anebo vyhodit?, 12.6.2013
Borax bych použil v každém případě, ostatní jen pokud nejsou zvlhlé a spečené. U tekutých přípravků je důležité jestli neprošly mrazem, nebo nebyly skladovány na světle. Sluneční záření většinou škodí.
Hnojení na list - kdy a čím?, 12.6.2013
K mimokořenové výživě /na list/ se používá poloviční koncentrace hnojiv, než ke kořenové. Tak to bude i s Kristalonem.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika