Příspěvky uživatele - 103.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 31.3.2016
Pinckot i u nas kvete, rozhodne se mi zatím tato odrůda pozdává
Třešeň - štíhlé vřeteno, 31.3.2016 Obsahuje fotku
Poprosím tamní znalé, jak mám tyto třešně a slivoně nejlépe zapěstovat jako štíhlá vřetena? předem děkuji! omlouvám se za fotky naležato, v počítači je tak nemám, a zahrada cz neumoznuje otaceni :(
Hlávkový salát - odolnost vůči mrazu, 29.3.2016
do foliáku se nyni daji sazet odrudy Safír a Apollo, pokud chcete ven tak doporučuji Major nebo Amur-s naslednym zakrytim bile textílie, vhodne je aspon 3 dny sadbu otuzit nekde v chladu na svetle kde nefouká, tam zpevní, pro zimní pestovaní s... celý příspěvek >
Třešeň - štíhlé vřeteno, 29.3.2016
ale jak je to s vychovnym řezem?
Třešeň - štíhlé vřeteno, 28.3.2016
mám rozvětvené od podzima vysazene stromky tresni a slivoni, jaký řez bych mel aplikovat pro pestovaní vřeten techto druhu? nezakracovat nebo se řežou stejně jako klas.stromky (u výchovného řezu), děkuji
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 27.3.2016
no mosto je to vetrne, jenze jizni svah takze stín tam neni zadny, jeste Bergeron ma do kveteni daleko - ten je ale na ZR, onen Pickot na Wawitu a Hargrand (ZR) je tak ve stredu, totez plati i o Golden Sun (myr), diky pocasi to ted pujde pekne... celý příspěvek >
Brambory Solo, 27.3.2016
Pořídil jsem si sadbu této odrůdy, máte s ní někdo bližší zkušenosti? Děkuji za tipy 
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 27.3.2016
tak u souseda semenac ma bile spicky z poupat a ume zatim jen Pickot, zajimave je, ze rana Leskora je nejvice,,pozadu¨-ale asi to bude způsobeno tim, ze je jako jedina na myrobalánu, okr.Be
Kubáček 2016, 26.3.2016
objednali jsme tusim předloni na podzim 100 jabloni a prisly vsechny v poradnu av krasnem stavu, vsechny se chytly!, nechal jsem od kazde odrudy vzorek plodu, abych mel jistotu odrudy a souhlasi to, takze za me rozhodne spokojenost
Bataty, 24.3.2016
myslim, ze ta oranzova z Chorvatska je Beauregard
Bataty, 21.3.2016
dva jsem zatim narizkovl a jeden dal do vody, tak uvidie, jake mate odrudy??
Bataty, 19.3.2016
ozivim diskuzi a chci se zeptat jak jste na tom letos s bataty, ja prave urizl prvni dva rizky tak sem zvedav co z toho bude
Hodnocení švestkové sezony 2015, 20.11.2015
pokud lze říci aspon řádově, budu rád, 340mnm, jizni svah, kapkovače na vodu..
Hodnocení švestkové sezony 2015, 19.11.2015
Rád bych zde poprosil odborníky o radu ohledně možné úrody, kolik kg z jednoho stromu lze očekávat u odrůd Althanova, Zelená renklóda / St.Julien a u odrůd Haganta, Toptaste a Čač.lepotica / WAWIT, díky!
Rajčata 2016, 16.11.2015
za sebe jsem byl nejvic spokoje s Akronem, jen barva by mohla byt tmavsi, ale jinak spokojenost
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika