|
Elektrocentrála po zavření sytiče chcípne, 22.12.2017  Centrála už jede. Děkuji všem za rady. Podruhé jsem karburátor rozebral a zjistil jsem, že byla ucpaná dirka v šroubku pod hlavní tryskou. Přitom jsem jí čistil už při prvním rozebrání. Po vyčištění a zpětné montáži centrála okamžitě nastartovala. Ta... celý příspěvek > |
 |
Elektrocentrála po zavření sytiče chcípne, 20.12.2017 Benzín teče. Karburátor je jak nový ale budu ho ještě jednou rozebárat. Zapoměl jsem rozebrat jeden šroubek. Pak možná zkusím nastartovat bez snímače hladiny oleje. |
 |
|
 |
Elektrocentrála po zavření sytiče chcípne, 20.12.2017 Z manuálu:
1. Odpojte všechny spotřebiče.
2. Přepněte palivový uzávěr do otevřené do polohy ON.
3. Přepněte jistič 230V do polohy OFF.
4. Přepněte páčku sytiče do polohy CLOSE.
V případě teplého motoru není užití sytiče nutné.
5.... celý příspěvek > |
 |
Elektrocentrála po zavření sytiče chcípne, 20.12.2017 Dobrý den.
Asi před rokem a čtvrt jsem zakoupil centrálu Homer 2800, kterou jsem skoro nepoužíval.
Teď asi po půl roce jsem ji bohužel nenastartoval. Napadlo mě, že by tam mohl být starý benzín, tak jsem ho vyměnil a ani toto nepomohlo. Všiml... celý příspěvek > |
 |
Papriky 2016, 2.5.2016  Zdravim vas vsechny
jsem tu novy, moc vam zavidim krasne zdrave osazenstvo =D Jeste vic zavidim a udivuji se nad odvahou sazet do skleniku... U nas v Krusnohori jeste porad na okolnich kopcich lezi na severnich stenach snih a znemoznuje mi... celý příspěvek > |
 |