Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznáte tuto rostlinu?, 28.4.2016
Kdysi jsem také měla, bohužel se mi v obalu povedl jednou přelít a bylo po něm Už nevím, kde jsem k němu přišla, nikdo ze známých ho nemá... no jo, není to nikterak moderní atraktivní kytka. Ale mě se líbí
Jarne mraziky 2016, 27.4.2016
Ještě ke svému příspěvku pro vás a pana Vysloužila dodám: ne, bez následků nepřežilo nic, u nás vůbec nic. Také už jsem psala víše: vloni mi všechno poschlo, neb u nás víc jak tři měsíce nekaplo, potoky vyschly, někomu i studny. Letos zahajujem... celý příspěvek >
Jarne mraziky 2016, 27.4.2016
Vzhledem k té tabulce s teplotama na Slovensku, bych tomu i věřila kor, když u nás bylo -5st v 1.patře. Směrem na jih se oteplovalo, příbuzní ze Skalice hlásili jen -1st. Mamce tady už kvetl ořech s velkými plody(asi Mars, sadila ho babča před lety z... celý příspěvek >
Název této rostliny, 26.4.2016
Klerodendron či blahokeř.
Co to je?, 26.4.2016
A jako podsadba pod rododendrony je to blbost - je celkem velká, já mám kolem 120cm.
Tyrolské muškáty, 21.4.2016
Přesně tak stejně je sadí mamka: 6ks na truhlík, nové sazenice, co si nařízkovala z loňských, nic nevyštipuje. Snesou i slabší mrazíky, takže v tuto dobu už je má na balkonu, i když zatím v závětří u zdi, až trochu prokoření a zesílí, půjdou k... celý příspěvek >
Jarne mraziky 2016, 21.4.2016
To je dobré tohle Konvalinka
Já už se radši nedívám, aby mne nekleplo...Je to každý rok, pořád dokola. Na konci zimy, s prvníma pracema v zahradě je člověk natěšený, že letos se to snad zvládne všechno líp. Pak vyskočí první jarní květiny a v zahradě ještě neuklizený binec,... celý příspěvek >
-3st, první patro, jihovýchodní Morava. Omrzly mi magnolie. Už kvetly týden, takže asi už mi na pokochání stačilo Konvalinka
Poradí někdo co to je za hmyz?, 19.4.2016
Ano, také si myslím, že je to některá ze stonožek a ty jsou dravé, takže ty vám určitě salát nepodežírají.
Starý obrovský šeřík něco přes 70let, 18.4.2016
Díky poslednímu příspěvku jsem tuhle diskuzi našla až teď. Sice pozdě, ale líp než nikdy Šeřík chystá květy, tak jak jste zadavatelko na tom? Daří se mu? Mám ještě otázku... tu dlažbu jste tam dávali, nebo už byla? Na co je tam ten divný, dodělaný... celý příspěvek >
Kde seženu medvědí česnek?, 18.4.2016
Nejsem žádná babka kořenářka, i když bylinky celkem ovládám. Teoreticky, moc neužívám, nejsem v tom poctivec Možná, že na tom medvědím česneku pomáhá chlorofyl - když si uvědomím, že na obyč česneku jíte hlavně tu bílou část a na medvědím jen listy.... celý příspěvek >
Co je to za keř?, 15.4.2016
no nemám Nejsem žádná sběratelka dřevin, jako že ze všeho, co existuje musím alespoň jednu rostlinu mít mám spíše jednu rostlinu 100x(velká zahrada, velká plata) Přiznám, že když se na trhu objeví nějaká novinka, z květin či keřů, která mne zaujme,... celý příspěvek >
Magnolie Genie, 15.4.2016
Nádhera Po několika pokusech objednat Rusticu Rubru a jelikož z ní pokaždé vylezla obyčejná stellata, jsem se letos naštvala, a Genie mám týden objednanou. Doufám, že alespoň s ní to vyjde a přemýšlím, jestli onu,,Rubru" zase vykopat a zasadit jinam... celý příspěvek >
Co je to za keř?, 15.4.2016
A skalník je opadaný? Já je teda bezlisté nemám, letos už vůbec ne..Nebo blbě vidím?
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika