Příspěvky uživatele - 10.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je slivka Toptaste samoopelivá?, 29.4.2016
A viete mi teda poradiť dáku samoopelivú, odolnú? Môže dozrievať aj v septembri ak v auguste žiadna nie je. Takú čo už je overená. Ďakujem.
Samosprašnost u ořešáků, 29.4.2016
K, samoprašnému"  orechu Broadview ako sa u nás predáva, ktorý dorastá do menších výšok a má menšiu korunu som sa v nemeckej škôlke www.baumschule-newgarden.de, ktorá ho vo veľkom predáva dozvedela, že potrebuje opelovaca orech Buccaneer. Toto... celý příspěvek >
Je slivka Toptaste samoopelivá?, 29.4.2016
Je slivka Toptaste samoopelivá alebo čiastočne samoopelivá? Na internetových stránkach sú rozdielne údaje. V záhrade budem mať len jednu slivku a v okolí žiadna nie je. Stačí mi stredne veľká úroda - na jedenie pre rodinu a dačo zavariť. Tak neviem,... celý příspěvek >
Cukerný roztok, 14.12.2014
Co sa tyka metanolu,,,,najvacsim nebezpecenstvom je mafia, ktora chcela zarobit bez toho, aby si nastudovali co to o chemii. To sa ale nastastie zahradkarov netyka. Iba tych, co pred zahradkou daju prednost chlastu neznameho povodu.
Tinktura z jantaru, 14.12.2014
Levnejsi... v tom je ten problem. Chyba placebo efekt.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika