Příspěvky uživatele - 10.85

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba sazenic rajčat?, 28.4.2016
Udělám test. Na jedné rostlině ty drátky nechám. Ze zbylých 5ti sundám. Uvidíme co to bude dělat. Při nejhorším mám dalších 6 keříčkových o měsíc a půl mladších.
Je možné, že to je jak píšete. Doufám v to. Také občas nezaleju a pak je přeleju. Mám je teď v takovém tom vstřebávacím květináčku, se kterým je rovnou dám do země. Mohou skrz něj růst kořeny. A včera jsem koukala, že pár bílých mrňousků už se dole... celý příspěvek >
Děkuji. Listy dole byly takové malé nijaké a postupně uschly, také asi uplně nezvládly to první slunce, které rostlina viděla. Ty horní jsou bujné, otužilé a v pořádku. Jen mě děsí ty boláky na tom stonku. A nikde na internetu jsem nic podobného... celý příspěvek >
Choroba sazenic rajčat?, 28.4.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, jestli mohu poprosit také o specifikaci problému s rajčaty. Pěstuji je od semínka. Dokonce asi 3 týdny už byli venku ale teď jsem je schovala, je moooc zima. Jsou v ložnici za oknem. Dnes na ně koukám a vidím takové malinké boláky,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika