|
Příspěvky uživatele - 10.85
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba sazenic rajčat?, 28.4.2016 Udělám test. Na jedné rostlině ty drátky nechám. Ze zbylých 5ti sundám. Uvidíme co to bude dělat. Při nejhorším mám dalších 6 keříčkových o měsíc a půl mladších. |  | Choroba sazenic rajčat?, 28.4.2016 Je možné, že to je jak píšete. Doufám v to. Také občas nezaleju a pak je přeleju. Mám je teď v takovém tom vstřebávacím květináčku, se kterým je rovnou dám do země. Mohou skrz něj růst kořeny. A včera jsem koukala, že pár bílých mrňousků už se dole... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba sazenic rajčat?, 28.4.2016 Děkuji. Listy dole byly takové malé nijaké a postupně uschly, také asi uplně nezvládly to první slunce, které rostlina viděla. Ty horní jsou bujné, otužilé a v pořádku. Jen mě děsí ty boláky na tom stonku. A nikde na internetu jsem nic podobného... celý příspěvek > |  | Choroba sazenic rajčat?, 28.4.2016  Dobrý den, jestli mohu poprosit také o specifikaci problému s rajčaty. Pěstuji je od semínka. Dokonce asi 3 týdny už byli venku ale teď jsem je schovala, je moooc zima. Jsou v ložnici za oknem. Dnes na ně koukám a vidím takové malinké boláky,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|