Příspěvky uživatele - 187.224

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 22.4.2015
sám jsem měl pochyby, že jdu do postřiků brzy, jak podle reakcí zdejších ovocnářů, tak podle Ametu. Nakonec jsem snad nevědomky správný termín trefil.     j.c.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 22.4.2015
I já bych se přiklonil k názoru, že jsou květy poškozené mrazem.  Držím palce     j.c.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 22.4.2015
Zatím mají mladé letorosty svěží, zelené lístky bez náznaku kadeřavky.  Aplikoval jsem 3 postřiky - měď, měď, Discus.        j.c.
Kde seženu medvědí česnek?, 22.4.2015
Nejde o sněženky?? Není to zakázané??
Meruňky, broskve, nektarinky – hnojení, 22.4.2015 Obsahuje fotku
Meruňky mám staré stromyv trávníku, část kořenů zesahuje do záhonů kde si mohou natáhnout část živin, kořeny v trávě dostávají zpravidla v lednu na sníh hojnou dávku cereritu. Broskvoně hnojím kompostem a hnojivem na broskvoně v zálivce, kapku... celý příspěvek >
Poradíte začátečníkovi jak správně nabrousit pilu?, 17.4.2015
Video     j.c.
Je dobré doplnit ještě i to, že se oplatí mít k pile sadu dvou řetězů. Péče o řetěz nezahrnuje jen broušení ostří zubu, patří k ní i snížení omezováků dle měrky plochým pilníkem, mazání řetězu, kontrola mazání lišty a správné napnutí řetězu. Společně... celý příspěvek >
Video
Začala mě bavit zahrádka. Je to divné?, 16.4.2015
Zahrada mě opravdu začla bavit v 45 a vůbec nemám pocit že jsem vyřízenej :).  Mít za sebou pěknej kus práce, stromy nebo záhony plný květů, později pak pěkných plodů, sklep se slivovičkou nebo vlastním vínem, na ranní nebo podvečerní procházce... celý příspěvek >
Záchrana ovocných stromů, 12.4.2015
Navazuji na vlákno s poněkud jiným dotazem.   Mám na zahradě velmi starou meruňku u které odhadujeme stáří dle na 50, možná 60 let.  Pomalu odchází, i letos se některé větve po zimě neprobudily.  Ze stromu zůstáva pomalu torzo... celý příspěvek >
Předpěstování rajčat a paprik - nedělám chybu?, 9.4.2015
Hniloba kořenového krčku. Aplikujte Previcur do zálivky       j.c.
Mladé stromky nektarinka stark red gold a broskev catherina, 7.4.2015
Jednu mám. Zasazenou před třemi týdny :)         Moja má problém s chlupatýma šlupkama broskví. Chtěl sem jí udělat radost vysadil jí nektarinky Red Gold a Venus. Po vysazení mě řekla že děkuje, že sem nemusel,... celý příspěvek >
Vhodný strom, pod kterým se dá udělat posezení, 5.4.2015
Břízu nebrat, od jara pčes celý léto z ní padá nějakej lepkavej bordel, asi míza nabo pryskyřice, v létě medovice     jc.
Jakou koupit?, 28.3.2015
Pokud u RH vyhovovala doba zrání, proč ne znovu? Ke kvalitě plodů a jejich chuti lze mít těžko námitek.. Jelikož se naše broskvoně prozatím drží velmi pěkně, vysadil jsem ještě minulý týden dvě nektarinky. Red gold a Venus. Šťastnou ruku... celý příspěvek >
Ako zabehnut Stihl MS 362 C-M VW, 22.3.2015
Nevytáčet pilu na prázdno, do řezu nasazovat v otáčkách.  Prvních pět nádržek vyřezat ve dřevě jehož průměr nepřevyšuje polovinu délky lišty,  Dalších pět nádržek vyřezat ve dřevě jehož průměr není větší jak délka lišty. Poté se pila... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika