|
Příspěvky uživatele - 128.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slimáci? Vím jak na ně, 24.4.2016 Jasně, názor typu "protože proto". Ale je to váš boj, a patřičně si jej užíváte, jak vidím.
Jen jsem reagoval na to vaše tvrzení "jediné řešení"... |  | Slimáci? Vím jak na ně, 24.4.2016 Jediné řešení? Řeknu vám, bojoval jsem s nimi ve velkém, několikrát po sobě v podvečer nasbíral třeba 2kg slimáků. Bezvýsledně. Pak jsem nasadil Slimax, a je 100%, jediný slimák mu neodolá. Nerozpustí se při dešti a zvířata odpuzuje. Zkusil jste... celý příspěvek > |  |
|  | Rána v kůře jabloně, 23.4.2016 ... kyprou půdu bez plevelů kolem stromku. Budou-li zdravé kořeny růst v kvalitní půdě...
U desetileté jabloně? Takže kolo tak 5m v průměru? Spíš víc. Ehm...
A když se podíváte na zahradu kolem stromku, těžko ten pěstěný trávník a skalku... celý příspěvek > |  |
|
|
|