Příspěvky uživatele - 168.185

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jarne mraziky 2016, 24.4.2016
Dobrý den, mohl byste uvést aplikační koncentraci u Borosanu forte?díky.
Čím sekat 2ha louky, 1.8.2015
To štěstí je samozřejmě v tom, že bude vpohodě běhat motor, hydraulika atd.To, že samozřejmě občas odejde ložisko na řemenici, ložisko na unašeči sekání, nebo praskne nějaký řemen, je normální.To jsou spotřební věci, které časem odejdou, ovšem úměrně... celý příspěvek >
Čím sekat 2ha louky, 31.7.2015
jj.mně se to povedlo.Chce to jen trochu hledání a samozřejmě štěstí jako při každé koupi starší věci.
Čím sekat 2ha louky, 30.7.2015
hm, ona má 4x4,takže svahová dostupnost asi dobrá.Pak je možné přidat závaží do předu a i do kol.Použitá cca 70 tis.a servis vpodstatě v jednoroční výměně oleje a řemene sekání.I pro vás nejsem majitel FVE.Ten si koupí rozhodně lepší stroj.Avšak za... celý příspěvek >
Čím sekat 2ha louky, 29.7.2015
Psal jsem o tom, že sekám a ne, že vlastním.Musíte být opravdu nešťastný, když se vám při vyslovení FVE zatmí před očima a pořádně nečtete.Trávu může tímto strojem sekat i častěji při výšce cca 30 cm a nechávat na zemi, nebo ji může posbírat a odvézt... celý příspěvek >
Čím sekat 2ha louky, 29.7.2015
Tak nevím, sekám 8 ha FVE ve svahu a mám John Deera 455 s mezinápravovou sekačkou.Sekám vše cca 4-5 ročně a v pohodě.Vzadu mám kardan,3 bodovej závěs na zeměd.nářadí a v pohodě.Investice 70 tisíc.
Olej na mahagon, 10.4.2015
teakové dřevo má ovšem přirozený šedý nádech, krerý stářím a vlivem povětrnostních podmínek sílí.Na zvýraznění a ošetření používám léta nejlevnější olivový olej z pokrutin.Ostatně výrobci dřeva v Asii používají také olej z místních zdrojů.
Řezat či vykopat, 11.6.2012
tomu bych rozuměl, ale žádný klejotok se neobjevil a vadnutí listů jsem veviděl, protože žádné nebyly.Teď je otázkou jak strom zachránit.
Řezat či vykopat, 11.6.2012
Dobrý den, mám takový problém.10-ti letá meruňka na jaře částečně nakvetla, ale později všechna poupata zaschla a ani se jediným lístkem nezazelenala.Nyní má lošké přírůstky ještě s mízou, ale strom se při doteku kmene houpe, jako kdyby měl málo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika