|
Příspěvky uživatele - 32.220
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rotačka na Uni systému, 4.12.2008 rotační sekačku k uni vyrábí JAMI Vsetín. již několik roků ji používám. Má záběr 70cm, nasazuje se na náhon jako rotavátor, musí se otočit řidítka a jezdit na zpátečku. |  | Druh azalky a zasazení, 25.9.2008 Dobrý den, koupila jsem si dvě azalky na zahrádku, ale až teď jsem zjistila že je mnoho druhů azalek a rozdílná péče o ně. Moc Vás prosím zda mi poradíte co mám vlastně za azalky a zda je mohu ještě teď před zimou zasadit ven. Názvy azalek: Azalia... celý příspěvek > |  |
|  | Agzat nebo MKS-60, 10.4.2008 Doplněji. Za tři roky jsem žádný náhradní díl (k motoru) nepotřeboval, tak nevím jaká je jejich dostupnost. Předpokládám, že cena bude značna! |  | Agzat nebo MKS-60, 10.4.2008 Vlastním MKS-60(Tecumseh). Konstrukčně (i cenově) něco jiného než Agzat. Řázení snadné, rozjezdy plynulé. Měl jsem obavu jak řemenová spojka přenese točívý moment motoru a žádný problém. Mám stále původní řemen(kevlarová vložka). Rotavátor i orba... celý příspěvek > |  |
|
|
|