|
Příspěvky uživatele - 163.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrana plotu proti prorůstání živého plotu, 18.4.2016 pan si se sousedem promluvil nekolikrat. vysledkem je informace, ze to bude strihat z meho pozemku a nic jineho delat nehodla. jak zde nekdo uvedl, ano, "ujizdim" na krasnem, hustem, zelenem, nizce strizenem travniku. nevim, proc by mi ho mel nekdo... celý příspěvek > |  | Ochrana plotu proti prorůstání živého plotu, 18.4.2016 nizce strihany travnik, v miste, kde by se provadel rez plotu z me strany jsou navic vysazene jarni cibuloviny. krokusy, hyacinty atd. |  |
|  | Ochrana plotu proti prorůstání živého plotu, 22.3.2016 Já se sousedem nemám žádný problém. Vztahy jsou dobré, máme cca stejně staré děti. Průhledný plot mi nevadí. Spíš mě zarazilo, že habry vysadil tak blízko, aniž by se mnou cokoliv řešil. Pokud rád stříháte sousedův živý plot, je to Vaše věc. Já na to... celý příspěvek > |  | Ochrana plotu proti prorůstání živého plotu, 22.3.2016 Obávám se, že o zelenou stěnu nestojím, tím spíš o to živý plot stříhat... |  | Ochrana plotu proti prorůstání živého plotu, 22.3.2016 Vztahy byly dosud velice dobré. Nevím, co ho to popadlo... |  | Ochrana plotu proti prorůstání živého plotu, 21.3.2016 Dobrý den,
chtěl bych požádat o radu. Bydlím v řadovém RD, s relativně úzkou zahrádkou. Dělící ploty sousedních zahrádek jsou z klasického pletiva. Nyní se jeden ze sousedů rozhodl zastínit svou zahrádku výsadbou živého plotu z habrů podél plotu.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|