|
Příspěvky uživatele - 109.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za květinu?, 29.5.2014  3 |  | Co je to za květinu?, 29.5.2014  2 |  |
|  | Co je to za květinu?, 29.5.2014  a jestli mohu pozadat ja o radu teto rostliny? ma silne řezavé listy.. |  | Jak zlikvidovat porost ostružiny lesní plazivé?, 23.2.2014 Mám problem s porostem 2m do výšky a 50 m na délku a 10 m šířky rostoucím hodně let. Je to v sadu s ovocnými strom ty bych nechtěl zničit. Existuje nějaký přípravek na likvidaci?
díky za radu |  | Wistarie, může puknout kmen mrazem?, 13.5.2012 ta přidávám, že Wistárie začala pomalu poštět pupeny sicesem tam ale žije, letos budu ráda za pár listů a doufám, že se z toho vzpamatuje. Také jsem ji nechala rapidně sestřihat, snad ji to omladí, pořádně prolila a pohnojila a asi jí to... celý příspěvek > |  | Wistarie, může puknout kmen mrazem?, 2.5.2012 Bohužel neporadím, ale má ten samý problém, tak snad se někdo ozve a dá radu. Já mám wistárii několik let kmen v průměru 7-8cm, kvetla i třikrát za léto a letos pupeny suché když je vezmu mezi prsty tak se rozdrobí na prach. Jediné náznaky života... celý příspěvek > |  | Grilování na žulové desce, 5.6.2011 ¨Máte někdo nějaké zkušenosti s tím, jak žulovou desku nejlépe vyčistit? Hned po prvním grilování zčernala, dá se to něčím odstranit, nebo už to tak bude nastálo? Děkuji za radu |  | Thuje a co k nim vysadit, 15.5.2010 Potřebovala bych poradit, vysadily jsme thuje a byli pěkné do doby než nám na ně začal chodit náš pes. Tomu jsme to samozřejmě už znemožnili, ale spodky thují nám úplně zčernali. když jsem dělala každoroční jarní sestřih tak jsem vyřezala i ty... celý příspěvek > |  | Hosta - funkie, 3.4.2010 Minulý rok jsem si objednala, nechala povyrůst a do záhonu zasadila opravdu silné rostliny. Ale teď na jaře, když slezl sníh, není po hostách ani stopy. Mám obavy jestli mě všechny nevymrzli. Je to u host normální, že lezou třeba jako poslední? U mě... celý příspěvek > |  | Poraďte prosím s Clematisem, 5.3.2010 děkuji za radu, zkusím o 1/3 zkrátit. |  |
|  | Poraďte prosím s Clematisem, 3.3.2010 Před rokem jsme koupily rodinný dům i se zahradou a na ní jsou 3 různé odrůdy clematisu. Jeden kvetl růžově, ostatní dva květy neměli. Bohužel u nich nebyla cedulka jaké to jsou odrůdy, takže teď na jaře nevím jak je ostříhat? Mám je nechat volně... celý příspěvek > |  | Jak na růže od začátku výsadby? jsem začátečník, 3.3.2010 Dobrý den, v listopadu jsem si na zahradu pro radost vysadila skupinku 3 sadových Austinek, ale jsem začátečník a nechtěla bych o ně přijít. Mohl by mi někdo popsat jak se mám o růže starat? jaké postřiky a kdy, stříhat nebo ne, a co ohlídat? zatím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|