|
Příspěvky uživatele - 103.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rez broskvone na uzke vreteno po vysadbe, 25.10.2015 trochu ozivim temer mrtvou diskuzi, snad se neco noveho od te doby staloa poradite mi, take mam zalusk na broskvoně jako vřetena, může mi zde nekdo doporucit jake odrudy prevazne pestovat, zatim jsem si vyhledl podnoz - GF 677 by měla být OK |  | Založení korunky, 25.10.2015 díky! |  |
|  | Založení korunky, 25.10.2015 ad bych vam zde poprosil o radu ohledne zkraceni cele korunky, jablon bude na M9, ale ma vysoky kminek, je mozne ji celou seriznout?-a pocitat ze z daneho,,torza''obroste zaklad nove nizsi korunky? děkuji |  | Hustota výsadby, 25.10.2015 hlavne uvedte na jakych podnozich to budete sazet, to je rozhodujici pro budouci vzdalenost výsadby |  | Hargrand, 24.10.2015 tato merunka je bezkonkurencni, navic velke plody jsou bonusem, chutí rozhodne nezaostavaji za temi nejlepsimi odrudami a navic narozdil od nich, nemaji plody tzv.bláto, které je typické u mnohých jiných |  | Odrůdy Andera, Primadela a Starkresa, 24.10.2015 ano, diky Petzře, je to tu, jen ta Starkresa - v okoli ji nikde nemaji (Berounsko), ani Fytos, ktery je pobliz, jeste me zajima jakou ma duzninu? Nebot jsem vypozoroval, ze u me vzdy vyhraji ty s bilou, bilozelenou duzninou - Čistecké, Gloster atd.,... celý příspěvek > |  | Red Cap, 23.10.2015 no obe mam moc rád, nez děda zhloupnul a dal misto Starkrimsonu jezirko, jsem mel nejradeji prave tuto odrudu, ale ten Gloster se da aspon sehnat, nicméně obé není rezistentní na choroby
|  | Red Cap, 23.10.2015 tak priznam se, ze tuto odrudu vubec neznam, ovsem po pravde: ani na internetu se nedá dozvedet pořádně nic kloudného |  | Red Cap, 22.10.2015 no vzhledove mate Petře nadherne plody, marně trochu cekam na odrudu co bude rezistentní na strupovitost a bude vzhledove stejne jako tyto, Gloster či Starkrimson - proste vínovofialove temné zvonkovite plody, zatim co vim nic není
|  | O jaký plod se jedná?, 21.10.2015 nicméně podle květů je jasné, že je to kdoulovec, nikoliv kdouloň |  |
|  | O jaký plod se jedná?, 21.10.2015 tak je to na tuti kdoulovec japonský - Chaenomeles japonica |  | O jaký plod se jedná?, 21.10.2015 akorad chybi porovnáni velikosti, pokud je plod maly asi jako velke svestky tak je to kdoulovec, jestli je plod velky jako velka jablka, je to kdouloň |  | Česnek 2015, 20.10.2015 vloni jsem sázel 1.12. a ničím nemořil, sklizen perfektní, žádné ztraty, takze i nadále budu pokračovat v pozdní vysadbe, ktera je zakladem uspechu |  | Sprašnost meruněk, 20.10.2015 nevite jak je to doopravdy se sprasnosti odrudy LESKORA? leckde se pise, ze je castecne samo/cizosprasna, ale samotná ovocnářská unie, píše, že je samosprašná, jak to tedy je? |  | Gigantické ořechy - odrůda?, 19.10.2015 pokud je to semenáč, není to žádná odrůda, proto nelze ani říci co je to zač |  |
 |
|
|
|