|
Příspěvky uživatele - 234.198
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 17.4.2016 Taky jsem letos zasel pár jadérek, abych si vypěstoval jabloně a hrušně... ale teď mi došlo, že asi úplně zbytečně, protože ten plevel, co každé jaro vytrhávám po stovkách ze záhonů, na které jsem rozházel kompost, jsou vlastně vyklíčená jadérka,... celý příspěvek > |  | Rady pro absolutního začátečníka, 17.4.2016 Cože? 25 cm hluboko? Chcete říct, že zahrabete celou sazenici i se všemi listy do země? Já je sázím rozumně, naplocho, tak kolem 10cm hluboko, aby pár listů koukalo, a přesto vytvořilo co nejvíc kořenů. Zalívám jak přímo hadicí jednou denně -... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 17.4.2016 Lenka: To si děláte legraci? To vše, co popisujete, je jen pozlátko pro nalákání lidí, ale vůbec nic neříká o kvalitě prodávaného zboží! To já zase půjdu 1000x raději do takového zahradnictví, než do baráku plného rozkvetlých květů, kulis a obrázků.... celý příspěvek > |  | Kdo pozná rostlinu?, 16.4.2016 Klejicha hedvábná |  | Kdo pozná rostlinu?, 16.4.2016  Neví náhodou někdo, co je to za rostlinu? Našli jsme tyto suché "lusky" po zimě na jižní Moravě (Hustopeče), jsou pevné a vypadají velmi dekorativně do suché kytice, dostal jsem z ní i semínka (v luskách bylo chmýří podobné topolovému se semínky),... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|