Příspěvky uživatele - 14.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vrbové proutí pro živý plot - kde sehnat Střední Čechy?, 19.7.2017
Množit vrbu v tomto ročním období je hovadina. Vrba je schopná pustit kořeny i ze staršího dřeva. Lze použít i celé pruty jako řízky (samozřejmě v období, kdy nemaj listy).  Vzrostlý 2m vysoký plot můžete mít hned po napíchání řízků. Pruty k... celý příspěvek >
Nově zasazený Habr, 19.7.2017
Stromky rostoucí v kontejneru pod automatickou závlahou bývají po letní výsadbě často překvapeny, kam se dostaly. Je potřeba pohlídat, aby neuschly (zalévat a udržovat bezplevelný pás) Při výsadbě mimo vegetaci (ideálně podzim) by to zvládly... celý příspěvek >
Co se zarostlou haldou ornice?, 10.7.2017
Pane doktore, přípravek, o kterém píšete že neexistuje se nazývá Basamid. Používá se k desinfekci půdy (náhrada za propařování). V.
Plíseň - škůdce?, 6.7.2017 Obsahuje fotku
zdravím, nějak se mě nedaří ve skleníku, nevím zdali se jedná o plíseň,ty děravé listy asi škůdce, prosím o radu, děkuji
Rajčata ve skleníku, 2.7.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám nějaká rajčata ve skleníku, objevila se mě tato vada, nevím zdali to je plíseň nebo nedostatek vápníku, je to jen asi na dvou druzích, foto
Mango - problém s pěstováním, 23.6.2017
Dobrý den, v tomto případě se bohužel jedná o škůdce. Jediná pomoc je odstraňování napadených listů a případně postříkat insekticidem. K původnímu dotazu - jedná se nejspíše o nedostatek živin. Doporučuji přesadit a přihnojit.
Hrušeň menšího vzrůstu, 22.6.2017
Konference na semenáči bude ok. V.
Rajče keříčkové - pěstování jako tyčkové - nehoda, 19.6.2017
Tomatoberry má tenké stonky a mladé listy u hlavního nervu žlutozelené. Ta chlorotická barva je nezaměnitelná. V.
Aku postřikovač, 13.6.2017
Proč tahám 20 kg? Protože potřebuju ve veřejné zahradě udělat určité práce s postřikovačem dřív, než se tam začnou motat lidi. Jak jsem psal, 20kg pro mě není problém, jen ty kšíry jsou tak mizerné. Plastové spony praskají, Sáklo mě to u čerpadla a u... celý příspěvek >
Aku postřikovač, 12.6.2017
Zádový aku postřikovač máme od Sola. Kromě 20l jíchy na zádech taháte ještě motorek. Můžete ho vozit na kolečku. Opravdu se pronese. Jsem zvyklý nosit 20kg v batohu tohle je o dost horší (popruhy se zařezávají do ramen, plastové sponky praskají,... celý příspěvek >
Co je to za luční rostlinu?, 30.5.2017
zvonečník V.
Lze založit nový trávník?, 14.5.2017
Trávník samozřejmě 7cm neproroste. budete muset založit nový. Elegantnější řešení by bylo ty obrubáky vytahat. V.
Jak vznikne cely stromek, 26.4.2017
A něco se množí " In vitro" tzn ve skle na agaru z meristémů, nebo celých pupenů. V.
Kde najdu červenou vrbu?, 20.4.2017
Kdybyste ale chtěla vrbu s červeným proutím pro košíkářské využití, pátrejte po vrbě americké. V.
Co je to?, 20.4.2017
Co třeba česnáček? Ten ale voní. V.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika