Příspěvky uživatele - 119.51

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přeseknutí kořene třešně - zvládne to?, 22.4.2017
Zdravím, chtěl bych poblíž 50ti leté třešně vybudovat cestičku s obrubníky. Bohužel mě v cestě leží mělký hlavní kořen (asi 7cm v průměru). Bude to velký zásah pro strom, pokud ho přeseknu? nerad bych o třešeň přišel. Děkuji za rady. Franta
Jak zachránit sazeničky rajčat?, 13.4.2016
Chtěla jsem rannejsi odrudu. Vždy jsme měli rajčata az koncem leta. Už me nebavilo cekat na rajcata cele léto, koupila jde Stupicka ranna. Drive jsem takové problémy nemela.
Jak zachránit sazeničky rajčat?, 12.4.2016
Jee dekuji za podporu!!! 😁
Dlouho... teď mam jinou odrudu, je možné, ze je tato vice citlivejsi.
Nevíte jak mají byt hluboko v te vodě? Dekuji
Vůbec jsem je nehnojila. V kelímku díry nejsou, nikdy jsem je nedělala. Tři rostlinky, ty nejhorší jsem už vyhodila a zasela jsem nova semena, kořeny byly bile. Dekuji za rady, vždy zasivam koncem února, začátkem března a vždy ok.
Jak zachránit sazeničky rajčat?, 10.4.2016 Obsahuje fotku
Co se mi to stalo s rostlinkami rajcat? Je možné je ještě zachránit? Dekuji za pomoc
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika