|
Příspěvky uživatele - 107.146
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stihl MSA 160 nebo MSA 200, 12.2.2016 Samozřejmě jsem myslel MS 362. Žádná MSA362 neexistuje, to je poznámka pro těch pár hnidopichů, co tady krouží kolem. Omlouvám se za překlep. |  | Stihl MSA 160 nebo MSA 200, 12.2.2016 Těch 45 minut je psáno s nejsilnějším akumulátorem AP300, který má kapacitu 6 Ah. Vy uvádíte AP160 a ta má 4,5Ah. A navíc MSA 200, ani podle mých osobních zkušeností s oběma pilami, s AP160 spolehlivě nefunguje. Tento akumulátor ji prostě dává málo... celý příspěvek > |  |
|  | Stihl MSA 160 nebo MSA 200, 9.2.2016 U AKU nářadí výrobci watty většinou neuvádí, bylo by to pro takové staromilce, jako jste Vy, zavádějící. U vrtačky máte uvedený příkon ve Wattech a u aku vrtačky ne, a nikdo si nestěžuje. Většina běžných elektrických pil na 220V má příkon kolem 2Kw a... celý příspěvek > |  | Vyber medzi stihl ms 310, ms 361, ms 390, 8.2.2016 Zase jeden, co reaguje jen na nadpisy. Vždyť jasně píše, že hodlá koupit použitou pilu Stihl. Nejlepší je samo ta 361, ale vzhledem k tomu, že je to profi, tak může být právě po tom profesionálovi a může už mít to nejlepší za sebou. Ale ani s těmi... celý příspěvek > |  | Akumulátorový vyžínač, 21.1.2016 Ano. Mám AP160, AP180 a nedávno jsem koupil ještě AP300. Všechny nabíjím rychlonabíječkou AL300. Baterie používám v pilách MSA160 a MSA200. Jen pro tu MSA200 je lepší použít aku AP180 nebo AP300. Ta nejslabší tam sice taky funguje, ale při delším... celý příspěvek > |  | Akumulátorový vyžínač, 20.1.2016 Co přesně je funkce ecospeed nevím, když jsem se loni na tyto aku vyžínače ptal u svého prodejce, tak neměl s nimi žádnou osobní zkušenost a myslím si, že se jich tady v ČR moc neprodalo. Já si osobně myslím, že ty levnější fungují jen jako... celý příspěvek > |  | Akumulátorový vyžínač, 19.1.2016 U všech lze použít akumulátor AP160 i AP180. Ten druhý je lepší, zvláště pro ten nejvýkonnější křovinořez. Stihl už ale nějakou dobu AP180 nevyrábí, nyní pozici nejvýkonnějšího akumulátoru obsadil typ AP300. Pro srovnání typ AP300 má 6Ah, AP160 má... celý příspěvek > |  | Akumulátorový vyžínač, 18.1.2016 Na stránkách Stihlu jsou vyobrazeny. Ta 90 má klasická řídítka a dá se připnout na zádový popruh. Ty první dva mají jen takové to madlo na držení v ruce a liší se trochu velikostí, výkonem elektromotoru. Dodávají se bez aku a bez nabíječky. Ty se... celý příspěvek > |  | Který je nejlepší podle Vás benzín do motorové pily?, 10.3.2015 Běžně si směs do pily a křovinořezu připravuji tak 3x do roka. Moje Stihlka s tím nemá sebemenší problém. Když pila stojí třeba 2 měsíce, tak jen doplním nádrž doplna a řežu dál. Do auta taky nelejete každej den čerstvej benzín. Používám běžný... celý příspěvek > |  | Pracovní čtyřkolka, 14.1.2015 Taky vlastním pracovní čtyřkolku. Jako dopravní prostředek na jízdu do lesa je to skvělý pomocník. Využívám ji pro dělání palivového dřeva jen pro svou potřebu. Žádnou kolesnu nepoužívám, jen menší přívěsný vozík, na který nakládám tak 3/4 kubiku.... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|