Příspěvky uživatele - 0.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olivovník, 2.2.2010
Stary strom olivovníku o pruměru asi 60cm ve Slanem na vypadovce na Zlonice poslední dum po prave straně líbí se jim kdyř kete jak voní plody v našich podmínkách jsou malé.
Žluté slivoně, 2.2.2010
Děkuji zatím za vaše dě odpovědi pray špendlík nezám z neznalosti jsme tak říkali mirabelce.Doma mam Althanovu.Malvazinku, Opal,čač.lepotica.Aměl bych zájem o žlutou slivon asi 40granu jestli něco v hašich podmínkách ekzistuje jsem ve vyšce 300m u... celý příspěvek >
Žluté slivoně, 2.2.2010
Mám prosbu jaké slivoně žluté barvy se Vám osvětčily.
Broskvoň - jakou?, 22.1.2010
Zdravím ve stare zahradě rostly žlute velke slívy říkalo se jim malazinky ale malvaziku co jsem koupil je ružova ale plodí málo to vloni zarodila prvně Althanova sladke štavnate plody, čač.najb obrovske plody ale jak blato, čač.lepotica je vcelku... celý příspěvek >
Jak na kuny, 20.1.2010
Evičko kupte jim místo fridexu sušene šestky a až příští zimu Vas bude hřat z nich čepice budete rada
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 30.12.2009
byl jsem spokojen s nakupem sazenic revy Milan Novak Vehlovice u Mělníka
Broskvoň - jakou?, 30.12.2009
nejsem zahradník ale začalo mne bavit pěstovat broskve od primissima delbard po cresthaven vejvic se mi osvětčily harbinger a redhaven i nektarinky harko a tena jsou dobre. Každy rad po takovem ovoci sahne i po slivoních vnučka vola hura děda ovoce... celý příspěvek >
Jakou slivoň?, 4.12.2009
zasadil jsem asi 12 ruznych slivoní znich mi nejvíc chutna Jubileum, Malazinka,Altanova, Čačanská lepotica.Sklamala mne Čač.najbolja a Stanley.
Napoleonova chrupka, 26.2.2009
Byla vyborna jedina nevyhoda cervivost.V silnych mrazech mi statne stromy znicil hryzec. Vysadil jsem Burlat
Technika orby, 5.10.2008
Nebylo by lepsi pri orbe u pudni frezy misto ctyr pneumatik ocelova orna kola ty by se tolik nesmekala
Úprava Vari, 15.7.2008
Kdyz jsem si secetl cenu sestavy tak jsem zjistil ze za to koupim starsi traktor
Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 29.6.2008
Nejaktivnejsi je foksterier zlikviduje sousedovic kocky a vse na zahrade  
Zablokovaný pojezd, 19.4.2008
Zdravim preji krasny den tk se mi libily do te doby nez jsem s nim jel poprve pokud jsem jel rovne ohrozovaly mne jen krtince od hryzcu ze se stroj prevrhne Pri praci s kypricem jsem zatocil a vracel jsem se zpet byl to stroj s dvouvalcem urcite tu... celý příspěvek >
Oleomac - dobrý, 6.4.2008
man hushvarnu 61 bratr a jeho svagr s ni delali na chalupe a kdyz mi ji vratili -svicka utazena tolik ze jsem se bal ji povolit to same s maticemi co drzi listu a ddyz mi rekli ze tchyne stala proti nemu u drzela mu drivi pri rezani to byl konec.Jsou... celý příspěvek >
Mandloň - co to vlastně je?, 25.3.2008
Prvne jsem se setkal se statnymi mandlonemi v lokalite u kladna staby pan pourival jejich plody jako semena na vypesky na kere ockoval broskve kterych mel plnou zahradu ktere mu postupne rodily snad tri mesice byly 3x statnejsi nez kupovane. Emam cas... celý příspěvek >
Další diskuze:  212223  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika