Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dehybridizace rajčat, 17.10.2017
165.114: Především nikoho nehodnotím. Vyjádřil jsem svůj názor a ten je jaký je. Zdůvodňovat to nejsem povinen.
Dehybridizace rajčat, 17.10.2017
Není třeba se "sesypávat" na oponenty, nejsme ve sněmovně. MD Tu zveřejnil své postupy a musí počítat s tím, že ne všichni budou hýkat nadšením nad jeho teoriemi a nikdo mu to nemůže zakázat. Osobně si myslím, že to co provádí je nesmysl, ale kolik... celý příspěvek >
Sloupovité jabloně, 16.10.2017
To zdokonalení asi ještě chvilku potrvá. Jedno je co píšou v reklamních prospektech, druhé skutečnost. To druhé u nás vypadá tak, že jsme to v rodině postupně nasázeli a vykopali. Nerodí to, nebo málo, jablka jsou stejně jako růst takový zakrpacený,... celý příspěvek >
Dehybridizace rajčat, 15.10.2017
Nevím, V tom málu mála co vím o genetice se uvádí, že hybrid vznikne zkřížením dvou čistých rodičovských linií. Jeho vlastnosti jsou v F1 (F2) generaci podstatně lepší, než vlastnosti rodičů. Pak mi uniká smysl návratu k těm rodičovským liniím,... celý příspěvek >
Dehybridizace rajčat, 14.10.2017
Také mohu postupně vyselektovat rostlinky nejlépe přizpůsobené zdejším klimatickým a půdním podmínkám.  Až budou úplně přizpůsobené, možná nebudou k jídlu. Jak to budete testovat na obsah solaninu? Já jsem letos měl taky rajčata bez plísně až do... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 10.10.2017
Prostě do nich ta rostlina tu vodu nenapumpuje. Příčinou je podzim.
Zivy plot ze smrčků, 10.10.2017
První rok skoro ne, za pět let metr ročně.
Sklizeň 2017, 9.10.2017
Nevím co čekáte, že se stane. Poslední rajčata jsou matná a špatně dozrávají. Nemá je co dovařit, ta žlutá koule už nefunguje jak v červenci.  Loni jste měla na keřích lesklá až do vánoc? Je skoro polovina října a venku mrzne.
Sklizeň 2017, 8.10.2017
Jen mě zajímá, co na to víčka. Komerčně prodávaná nejsou vhodná pro mastný obsah. Líp na tom budou použitá z masových konzerv, ale zas nevíme, které to je. Vydrží bez problémů rok?
Určení odrůdy - byl jsem napálen?, 6.10.2017
Matně si vzpomínám, že se tu už o tom psalo. Že chladírenské Konference z hypermarketů bez problémů dozrávají a jsou dobré.
Určení odrůdy - byl jsem napálen?, 5.10.2017
v životě se mi nestalo, aby mi zkvasila celá várka kompotů... Dovolím si předpoložit, že za to určitě nemohly ty hrušky. Chyba bývá nejčastěji v rukách. Nám zatím nezkvasily žádné, Konference, M. Verté, Solanky a řada vesnických noname. Mně (i jiným)... celý příspěvek >
Určení odrůdy - byl jsem napálen?, 4.10.2017
odolná ale celkom priemerná Konferencia. Ale vůbec ne průměrná! Nemůžu souhlasit s tímto názorem. Právě Konference je jednou z mála pozdně podzimních - až podle uskladnění ranně zimních hrušek které u nás dobře dozrají. Má v optimální zralosti... celý příspěvek >
Somerset Seedless, 2.10.2017 Obsahuje fotku
Na pergolu snad ano, možná roste až moc bujně, jestli si vzpomenu, postnu fotku. Ale u nás je dost vody, možná proto ten bujný růst.
Hniloba na zelí, 1.10.2017
To jste hezky zkopíroval, ale tazatele zajímá hniloba která už propukla. K tématu, dělat se nedá nic, zelí sklidit, hodně nahnilé vyhodit, méně ořezat a urychleně zpracovat.
Kdy přesazovat jahody, 29.9.2017
Staré jahody se nepřesazují. Proč ne? Na zahrádce není velkovýroba a třeba jen chce změnit místo a má mladou výsadbu. Nemusí hutně vrážet peníze do nových sazenic.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika