Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co právě sklízíte?, 22.10.2017 Obsahuje fotku
Já pomalu sklízím hrozny na jídlo. Vždycky otrhám jen to co sním ev. nechám otrhat někoho jiného, kolik těch hroznů chce. Je jich plno a jistě ještě tak deset a více kilo spadne.           ... celý příspěvek >
Dehybridizace rajčat, 18.10.2017
Já se nějakou dehybridizací nezabývám, ale přidám zde příspěvek člověka, který se hybridy a dehybridizací zabývá: Neexistují žádné stabilní kultivary hybridních rajčat F1, protože jestliže je osivo F1 pravým hybridním semenem, všechny páry genů... celý příspěvek >
Dehybridizace rajčat, 15.10.2017
I když jsem skeptický k nějaké dehybridizaci, tak bych měl zájem o sken té kapitoly.            Vladimír
Slivoň Haganta, 13.10.2017
Vítel Petře!            Vladimír
Obrovské rajče, 12.10.2017
Já bych jen doplnil, že toto rajče je hybridní F1 a smena lze koupit v GB.            Vladimír
Sklizeň 2017, 11.10.2017
Nemám rád slovo odborník, protože když se sejdou dva odborníci v televizi a každý řekne úplně něco jiného, protichůdného tak stejně nepoznáte, kdo je větší odborník. Já nejsem odborník, jen amatér, který se baví pěstováním rajčat a vším co s tím... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 11.10.2017
Ta rajčata na tom talíři byla fotografována 18.9.2017, snímky jsou ořízlé, ten poslední snímek je z 27.9.2017 (datum je na obrázku vidět). Rajčata z rostlin těchto odrůd jsem sklízel 7.10., vzal jsem domů všechno od světle zelené až po úplně zralé,... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 10.10.2017 Obsahuje fotku
A tady jsou dvě z těch španělských.            Vladimír
Sklizeň 2017, 10.10.2017 Obsahuje fotku
K tomu dozrávání. Je důležité, které odrůdy necháváte dozrávat. Dle mých zkušeností, nejlépe dozrávají velká bifteková rajčata a nejhůře cherry rajčata. Nezralá cherry rajčata vůbec netrhám a vyhazuji celé rostliny. Možná má někdo jiné zkušenoosti,... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 10.10.2017
Mám je pod střechou. Ten Sungold mne docela překvapil. Ten praská ať prší nebo neprší, stačí když přijdete o den později a už je přezrálý a prasklý. Tak jsem ho ještě pod tou střechou nechal a budu ho likvidovat jako poslední, těsně před zrušením... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 9.10.2017
Tak u nás nemrzne. Dnes jsem na zahradě jedl Sungold, stále v pohodě dozrává.  Bifteky mám otrhané a ze zkušenosti vám, že doma dozrají. Bohužel poslední rostliny budu muset zlividovat, protože potřebuji všchno porýt do konce října. Zavazí... celý příspěvek >
Zapuštění a položení sazenic paprik, 3.10.2017
Já pěstuji papriky ve dvojřádku, mezi jednotlivými rostlinami 15 cm. Na řádku dlouhém 5 m mám pět kůlů a provázek vedu kolem paprik, na kůlu omotám a pokračuji k dalšímu kůlu. Když dojdu k poslednímu kůlu, tak se vracím a provázek vedu po druhé... celý příspěvek >
Česká rajčata 2017, 28.9.2017
Jestliže skleník na noc uzavřete, tak při výrazném poklesu teploty se výrazně zvýší relativní vlhkost ve skleníku (dle mých měření v pařeništi v jarním období až na 98 %- je mně jasné, že ve skleníku to může být trochu jinak). Tak to chodí v termice,... celý příspěvek >
Ještě k tomu praskání: příčinou může být také noční vysoká relativní vlhkost ve skleníku, která při poklesu teploty může dosahovat 95 až 100 %. Nutno reguulovat větráním. Pochopitelně je nutné vlhkost ve skleníku měřit! Já skleník nemám, mám rajčata... celý příspěvek >
Docela mne překvapuje, že ve skleníku Vám praskají rajčata. Asi to bude zalíváním. Možná jste zalíval a stále zalíváte hodně. Existuje taková teorie, že při velkém množství vody se změní elektrická vodivost roztoku v půdě a kořeny nasávají větší... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika