Příspěvky uživatele - 230.195

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odolná pološvestka Tophit, 26.10.2016
Že bych dal na Miloše Vysloužila a koupil si Topgiganta? Jenom se bojím, aby Miloš Vysloužil zde nezískal takové jméno, že by ho začaly využívat i firmy k reklamě.
Třešeň Sweet Early, 26.10.2016
Taky uvažuji o Burlatu nebo Sweet Early. Rozhoduje u mě plodivost, abych vůbec něco sklidil. Tak nevím, píšete, že Sweet Early má problém s plodivostí a Burlat je zase cizosprašný, takže taky nic nesklidím. Již jsem vysázel Sunburst (5. týden),... celý příspěvek >
Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 30.5.2016
Letos jsem zasázel: 2x Tsunami, 1x Leskoru, 2x Maďarku, 1x Bergeron, 2x Farbaly. Jsou zde srovnány podle doby zrání. 210 mnm, jih Brna Na Radku jsem si netroufl, při mé zahrádkářské odbornosti.
Nejranější odrůdy meruněk, 7.4.2016
Tak mám ty meruňky Tsunami, ale nyní jsem s hrůzou zjistil, že jsou na podnoži St. Julien, která byla vyšlechtěna v deštné Anglii a tutíž musí být odolná proti zamokření. A na jihu Brna (208m) bylo loni a předloni enormní sucho a sucho podnož St.... celý příspěvek >
Nejchutnější odrůdy meruněk, 7.4.2016
Pročítal jsem si recenze na Bergeron a objevil jsem lepší Anegat. Ale Anagat mají pouze na Slovensku. Pokud máte tip na internetový obchod s Anegat, napište to.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika