|
Příspěvky uživatele - 226.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rady pro absolutního začátečníka, 7.4.2016 Popsal jsem přesně, jak to dělám už po několik let já a perfektně to funguje. Nerozumím, proč by se měla všude cpát preventivně nějaká chemie. Můj postup je čistý, spolehlivý a téměř bezpracný. Samozřejmě můžete popsat začátečníkovi svůj postup, s... celý příspěvek > |  | Rady pro absolutního začátečníka, 7.4.2016 Pokud jste začátečník, jak je název tohoto vlákna, asi sazenic nemáte tolik, aby se nevešly na okna. Můžu vám říct postup, jaký používám já, a mám 100% úspěšnost, silné a nevytáhlé sazenice.
Papriky i rajčata dávám po 2 semínkách přímo do... celý příspěvek > |  |
|  | Rady pro absolutního začátečníka, 7.4.2016 Souhlasím. Teď si vzpomínám, že podobně mi dopadly papriky, když jsem je pikýroval. Po přesazení žloutnuly a usychaly, zatímco ty od počátku v kelímku krásně rostly. Od té doby je seji po 2 semínkách přímo do kelímku, bez pikýrování, a nemám problém.... celý příspěvek > |  | Rady pro absolutního začátečníka, 7.4.2016 Na předpěstování používám vždy ten nejobyčejnější zahradnický substrát a žádný problém jsem nikdy neměl. V tom bych rozhodně příčinu nehledal. Navíc sám píšete, že jste zkoušel více substrátů. Podle fotek mi to přijde jako spálené od slunce -... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|