|
Příspěvky uživatele - 28.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Náhrada za poškozené čerpadlo u Darlingu, 20.4.2016 Zeptám se jako laik, je nějaká adekvátní náhrada, třeba v podobě,,suchého" stykače s cívkou 380V/400V + tlačítka a to vše usadit do krabičky, nebo ještě něco navíc??? |  | Náhrada za poškozené čerpadlo u Darlingu, 20.4.2016 Takže nakonec jsem sehnal starší sadu od Sigmy a to třístupňové čerpadlo s motorem 2,6 Kw.Zakoupil jsem redukci k vývodu vody z čerpadla + zpětnou klakpu, nasadil hadici a na konci jsem použil přírubu ze starého čerpadla, takto jsem celkem pohodlně... celý příspěvek > |  |
|  | Náhrada za poškozené čerpadlo u Darlingu, 7.4.2016 Čerpadlo jsem osobně vypustil a postavil zvlášť do uzavřené místnosti kde neklesá teplota pod nulu.Takhle jsem to dělal několik, tak netuším kde se stala chyba a letos ani moc velká zima nebyla. |  | Náhrada za poškozené čerpadlo u Darlingu, 7.4.2016 Děkuji všem za přínosné příspěvky a rady, co jsem se díval na Bazoši, tak možnost koupě čerpadla je, ale to co mám na litinové plotně má úplně jinou základnu.Takže asi nejlepší řešení bude sehnat z druhé ruky komplet sadu: plotna + motor +... celý příspěvek > |  | Náhrada za poškozené čerpadlo u Darlingu, 7.4.2016 Pokud si všimnete hned prvního příspěvku, tak jsem dotaz hlavně směřoval na čerpadlo a ne na nádrž.A když už jsme u té všímavosti, tak to není hadr ale ubrus. |  | Náhrada za poškozené čerpadlo u Darlingu, 7.4.2016 Děkuji za reakci, díval jsem se že je opravdu stejné, tedy až na uchycení k plotně.Takže budu muset stejně koupit knový komplet čerpadlo + motor, protože i těch 400W se mi zdá docela málo.Ještě se zeptám, nádrž kterou bych chtěl používat se také... celý příspěvek > |  | Náhrada za poškozené čerpadlo u Darlingu, 5.4.2016  Zdravím zde přítomné, potřeboval bych poradit s náhradou čerpadla u Darlingu.Chtěl jsem po zimě zprovoznit vodárnu, ale dostalo se mi nečekaného překvapení a to v podobě uštipnutého dílku na čerpadle.vždy před zimou celou soustavu demontuji, včetně... celý příspěvek > |  | Je možné zakrátit meruňku?, 18.4.2012 Nechci lhát, ale ten strom určitě 20 let nemá. Tuším spíš k 15. Jinak bydlím na jižní Moravě u Znojma. Neřekl bych, že by tu mělo být špatné klima. Asi 4 km od nás je firma, která ve velkém pěstuje meruňky i broskve. Nevím, které rány myslíte. Jak... celý příspěvek > |  | Je možné zakrátit meruňku?, 18.4.2012  Meruňka podle mého gusta narostla příliš. Můj dědeček nebyl nikdy příliš přítelem stříhání peckovin a když, tak minimálně. Před rokem umřel a říkám si, jestli by nešlo ji trošku probudit k životu. Rodí hodně málo a když teď kvete, tak rozhodně to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|