|
Šrotovník, 4.6.2014 vychazejte z toho že tyto stroje podáněl elektromotor s řemenicí o puměru 80mm 1400otaček když to podělíte s řemenicí na vašem štotáku typoval bych tak 300 otáček na hřídeli |
 |
Lis na malé balíky sena, 31.5.2014 pamatuji časy kdy se doma mlátilo mlátičkou a na konci sestavy stál jis na slámu všechno to poháněl jeden elektromotor nabyla by to jednoduší věc starej lis osadit elektromotorem a lisovat to doma ja to řeším tak že varinou posekám tékačkem chmelovou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co dělat se dvěma hektary louky a traktorem?, 15.5.2014 když se objevím na záhumence všichni známí zdraví přicházejí ke mě dědové podavají mi ruku a mají radost z mojí prace a vzpomínají na mého dědu byl řezníkem a k tomuhospodařil na 7,5 ha a říkají kluku děda by s tebe měl radost a vnoučata kontrolují... celý příspěvek > |
 |
Co dělat se dvěma hektary louky a traktorem?, 15.5.2014 zdravím před par lety jsem řešil podobný problém 4,2 ha čast jsem pronajmul kamaradovi kderej má moderní stroje a dělá to ve velkém za pronájem mi dá obilí co potřebuji zasil mi 3/4 ha vojtěžky koupil jsem si tz4k14 na brambory krmnou řepu a zeleninu... celý příspěvek > |
 |
Co dělat se dvěma hektary louky a traktorem?, 15.5.2014 horší radu jsem neviděl |
 |
Chov hus, 30.4.2014 zajedte si do Ředhoště |
 |
Jablon Gravštýnské, 21.4.2014 Hezké velikonoční odpoledne v lonském roce jsem řešil rozhodnutí nad vysazením starych odrud vysokokmenu na mezích kolem pole požádal jsem o radu učedníky pana Bláhy z Libovice na podzim jsem sázel všechny stromky se ujmuly |
 |
Hrušeň Clappova, 20.4.2014 Zdravím do Budějic mě prvně clappova zarodila po 10 letech udělá to velkej strom přemístnil jsem jí na pole jsou moc dobre u domu jsem nechal odrudu ktera rodila druhým rokem měl jsem starost z přesazení staršího stromku a je to ok už krasně kvetou |
 |
Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 15.4.2014 rod mojí ženy hospodářství u Zlonic 80 hektaru a muj děda 7,5 a k tomu dělal řezníka do 81let takže pamatuju dobu kdy soukromě hospodařili takže na pohádky jsem dost starej |
 |
Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 14.4.2014 vzpomínám na moje dědy jak se nadřeli na polích kdybi měli takové pomocníky tak je do JZD nikdo nedostal |
 |
|
 |
Williamsova vo vyske 450 mnm a viac, 14.4.2014 moje zkušenosto s clappovou po deseto letech v lonském roce prvně kvetla a zarodila košík výbornech chutnejch plodu na dvou stromcích protože jsme dělali výsadbu kolem pole jabloně přemístnili jsme tam i hrušně ujmuly se a už krasně kvetou |
 |
Kdy ven?, 5.4.2014 15 května |
 |
Chov hus, 3.4.2014 předloni jsem jich měl 11 parada měli přístřešek v něm jesle na travu ve výběhu dvě bedny od masa na vodu rano jsem jim zevelel seřadily se do šiku a odpochodovaly na zadradku do ohrádky z králičího pletiva takže jsem je vychoval na trávě a šrotu... celý příspěvek > |
 |
Brynza, ovčí sýr, korbáčky, 2.4.2014 pořidte si svoji a skuste to třeba ta vaše bude mít rouno z diamantu |
 |
Průměr hadice k zahradní vodárně, 28.3.2014 tu hadici neřezejte je to škoda příště radši napište než hadice k vodárně hadice od vodárny protože ta otazka je položena jako pruměr hadice mezi nádrž a čerpadlo |
 |