Příspěvky uživatele - 0.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šrotovník, 4.6.2014
vychazejte z toho že tyto stroje podáněl elektromotor s řemenicí o puměru 80mm 1400otaček když to podělíte s řemenicí na vašem štotáku typoval bych tak 300 otáček na hřídeli
Lis na malé balíky sena, 31.5.2014
pamatuji časy kdy se doma mlátilo mlátičkou a na konci sestavy stál jis na slámu všechno to poháněl jeden elektromotor nabyla by to jednoduší věc starej lis osadit elektromotorem a lisovat to doma ja to řeším tak že varinou posekám tékačkem chmelovou... celý příspěvek >
Co dělat se dvěma hektary louky a traktorem?, 15.5.2014
když se objevím na záhumence všichni známí zdraví přicházejí ke mě dědové podavají mi ruku a mají radost z mojí prace a vzpomínají na mého dědu byl řezníkem a k tomuhospodařil na 7,5 ha a říkají kluku děda by s tebe měl radost a vnoučata kontrolují... celý příspěvek >
zdravím před par lety jsem řešil podobný problém 4,2 ha čast jsem pronajmul kamaradovi kderej má moderní stroje a dělá to ve velkém za pronájem mi dá obilí co potřebuji zasil mi 3/4 ha vojtěžky koupil jsem si tz4k14 na brambory krmnou řepu a zeleninu... celý příspěvek >
horší radu jsem neviděl
Chov hus, 30.4.2014
zajedte si do Ředhoště
Jablon Gravštýnské, 21.4.2014
Hezké velikonoční odpoledne v lonském roce jsem řešil rozhodnutí nad vysazením starych odrud vysokokmenu na mezích kolem pole požádal jsem o radu učedníky pana Bláhy z Libovice na podzim jsem sázel všechny stromky se ujmuly
Hrušeň Clappova, 20.4.2014
Zdravím do Budějic mě prvně clappova zarodila po 10 letech udělá to velkej strom přemístnil jsem jí na pole jsou moc dobre u domu jsem nechal odrudu ktera rodila druhým rokem měl jsem starost z přesazení staršího stromku a je to ok už krasně kvetou
Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 15.4.2014
rod mojí ženy hospodářství u Zlonic 80 hektaru a muj děda 7,5 a k tomu dělal řezníka do 81let takže pamatuju dobu kdy soukromě hospodařili takže na pohádky jsem dost starej
Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 14.4.2014
vzpomínám na moje dědy jak se nadřeli na polích kdybi měli takové pomocníky tak je do JZD nikdo nedostal
Williamsova vo vyske 450 mnm a viac, 14.4.2014
moje zkušenosto s clappovou po deseto letech v lonském roce prvně kvetla a zarodila košík výbornech chutnejch plodu na dvou stromcích protože jsme dělali výsadbu kolem pole jabloně přemístnili jsme tam i hrušně ujmuly se a už krasně kvetou 
Kdy ven?, 5.4.2014
15 května
Chov hus, 3.4.2014
předloni jsem jich měl 11 parada měli přístřešek v něm jesle na travu ve výběhu dvě bedny od masa na vodu rano jsem jim zevelel seřadily se do šiku a odpochodovaly na zadradku do ohrádky z králičího pletiva takže jsem je vychoval na trávě a šrotu... celý příspěvek >
Brynza, ovčí sýr, korbáčky, 2.4.2014
pořidte si svoji a skuste to třeba ta vaše bude mít rouno z diamantu
Průměr hadice k zahradní vodárně, 28.3.2014
tu hadici neřezejte je to škoda příště radši napište než hadice k vodárně hadice od vodárny protože ta otazka je položena jako pruměr hadice mezi nádrž a čerpadlo
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika