Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šarka na broskvoni, 7.3.2015
Bohužel loňská úroda Springcrestu byla slabší, toto je Earliglo.
Šarka na broskvoni, 6.3.2015 Obsahuje fotku
Už se mi sbíhají sliny na letošní úrodu, aby byla aspoň podobná té minulé.
Šarka na broskvoni, 5.3.2015
Ale jo, na internetu si to mohu najít také a s rozpoznáním šarky na meruňce nemám problém, ale zajímá mě, zda má někdo osobní zkušenost s šarkou na broskvoních. Zda plody napadeného stromu také ztrácejí chuť, jako je tomu u netoletrantních slivoní. A... celý příspěvek >
Paprika hamík, 5.3.2015
Vypadá to na substrát, ale dost zamokřený. Zalévat méně a roztokem hnojiva, např. Kristalonu start. Zatím žloutnou jen děložní lístky.
Šarka na broskvoni, 5.3.2015
O šarce na slivoních a meruňkách je tu už popsáno dost. Mě by ale zajímalo, jaké máte zkušenosti se šarkou na broskvoních, jak se projevuje na listech, plodech, peckách. Jaké odrůdy jsou tolerantní, jak se zmínil p. KUKY o FM3 a netolerantní a zda a... celý příspěvek >
Pařeniště bez hnoje, 4.3.2015
Počítejte ale s tím, že ještě párkrát trochu nasněží a igelit se vám pak pod tíhou tajícího sněhu provalí. To se u skla nestane. Myslím si, že každý sklenář má spoustu zbytků tabulí. I když mají různý rozměr, nějaká menší plocha se z nich poskládat... celý příspěvek >
Pařeniště bez hnoje, 4.3.2015 Obsahuje fotku
Určitě vám to vyjde, jen trochu později. I u mě se pár týdnů v té zimě nic nedělo, ale dnešní fotka ukazuje, že už sadba leze.
Rajčata pro sezónu 2015, 28.2.2015
40 cm je rozumná vzdálenost rajčat při pěstování ve skleníku v jedné řadě. Přesně tak je mnoho let pěstuju i já. A na druhou stranu také dávám hadovky. Soused nemá pravdu, protože v jedné řadě mají rajská více místa do šířky. Papriky také raději... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 28.2.2015
U mě ještě žádná zrcátka. Dobu kvetení bych odhadoval na začátek dubna, takže o něco později, než vloni.
Pařeniště bez hnoje, 28.2.2015 Obsahuje fotku
Asi si chcete vypěstovat vlastní sadbu, a to už nyní. Tady mám studené pařeniště, malý dřevěný rám zakrytý sklem. Obyčejně vysévám začátkem února, takhle vypadala sadba vloni 12.3.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 26.2.2015
No a ve 4. vydání té samé knihy z 1990 už je Kuprikol 50.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 24.2.2015 Obsahuje fotku
V blízkosti broskvoní pěstuji ještě zeleninu a tak se snažím tu chemii příliš nepřehánět při vědomí, že nejméně 90% postřiku padne bezúčelně pod stromky. Dále mám sousedy, kteří v jakémkoli postřiku vidí likvidaci všeho živého a nechci je příliš... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 24.2.2015
Asi zde došlo k nedorozumění, pane Petře, k likvidaci kadeřavosti nepoužívám Champion, ale pouze Kuprikol 50
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 23.2.2015
já jsem do skleníku vysadil sazenice salátu a rané kapusty. Raný květák půjdedo skleníku zítra. Jen mě překvapuje ten Vanish, v takové zimě, co je v noci, se snad slimáci ani nemohou hýbat.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 23.2.2015 Obsahuje fotku
Aktuální foto pupenů broskvoní u nás.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika