|
Příspěvky uživatele - 234.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hecht 7100, 8.1.2017 Zapoměl jste odpovědět na otázku. Žádnou solidní repliku, žádná solidní firma nevyrobí, jedině, pokud by šlo o licenci. Pořád to bude podvod. |  | Koupe hadice 3/4 na zahradu, 29.8.2016 Tak to mě fakt překvapuje. To jsem fakt nečekala. I když o valmonkách jsem nikde neslyšela jediné křivé slovo, takže na tom asi něco bude. =) Tak ale i tak děkuji za radu a určitě se tedy zaměřím spíše na valmonky. |  |
|  | Makita U4041A... vyhazuje jistič ihned po zapnutí, 3.4.2016 Hele krásavec, od kedy potřebuje věc vybalená z krabice a neoschlým účtem nějakou údržbu??? |  | Může svíčka zničit zapalování?, 13.7.2015 Jediná odpověď je nemůže! Tepelná hodnota může ovlivnit maximálně chod motoru, mimo možná dvou příspěvků je to celé velmi slušně řečeno zkažená omáčka. |  | Který 4T křovinořez, 26.5.2015 Když srovnáváte motory se stejnými objemy válce, tak nesrovnávejte jen spotřebu a hluk, srovnávejte další věci a jsou dost podstatné, stačí odložit klapky s očí. |  | Vari - Motor, 4.3.2015 Nevím odkud jste a čím se živíte, ale zde dosti často a hodně plácáte nesmysly. Jedná se pouze o 4mm, ale i to stačí aby byly problémy. U objemu 153cm³ se výbrus nedělá!!!, protože stěna válce je větším vývrtem už tak velmi oslabena. Povrchové... celý příspěvek > |  | Výměna těsnění klikové hřídele motoru honda gxv 160, 22.2.2015 Vůbec nejde o mehanikovy volšový ruce, ale jde o to, že jsou to velmi draze zaplacené necementované a nekalené sra.ky. Když by to bylo uděláno, tak by hřídeli neublížil ani pilník. A je úplně jedno jestli jde o Čínu, nebo Česko.
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 31.10.2014 Je to velmi jednoduché. Ty na oko stejné, ale podstatně lenější jsou made in Poland. |  | Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 18.1.2014 Pro kladivo s roztemovanou ploskou a ulomenou plastovou násadou existuje jediná možnost - zbavit se ho. Násada do zběrného dvora, hlava s roztemovanou ploskou do druhotných surovin, do kapsy zasunout šrajtofli s patřičným obsahem, navštívit nejbližší... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|