|
Příspěvky uživatele - 226.128
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy pikýrujete rajčata a papriky, 2.4.2016 Tož stejná otázka i na vás. |  | Žížaly, 2.4.2016 Samozřejmě, že to dělají žížaly. Vtahují do země veškerý roslinný odpad, co najdou, aby ho dole zužitkovaly. Mnohdy i kousky igelitu. A jak říkám, občas i konce listů pórku a cibule, protože se válí po hlíně. Neviděl jsem je u toho, ale vzhledem k... celý příspěvek > |  |
|  | Vyvýšené záhony, 2.4.2016 Nevím, jak velké chcete - já mám 2x1.5m z prken a po obvodu mám silnější folii, které by vaše dilema vyřešila. |  | Kdy pikýrujete rajčata a papriky, 2.4.2016 Jen pro zajímavost - můžu se zeptat, pokud vše rodí, jak má, co s takovou úrodou děláte? |  | Žížaly, 1.4.2016 Ehm, nezřídka pozoruji, že vtahují do země konce listů mladého pórku nebo cibule... Ano, rohodně je považuji za velmi užitečné, neškodí, ba naopak, ale není to pravda na 100%. Stává se, že do země vtahují i živé rostliny. |  | Honda, Stihl nebo Husqvarna?, 23.8.2013 Mám křovinořez Hondu s nejvýkonnějším motorem. Drahé náhradní díly.
Spodní část krytu struny (5 cm vysoký plast téměř 800,-- Kč Navíc bylo nutné jej připevnit delšími šrouby, než vyžadoval původní.a tyto u náhradního dílu nebyly,) Vyžínací hlavu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|