Příspěvky uživatele - 226.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy pikýrujete rajčata a papriky, 2.4.2016
Tož stejná otázka i na vás.
Žížaly, 2.4.2016
Samozřejmě, že to dělají žížaly. Vtahují do země veškerý roslinný odpad, co najdou, aby ho dole zužitkovaly. Mnohdy i kousky igelitu. A jak říkám, občas i konce listů pórku a cibule, protože se válí po hlíně. Neviděl jsem je u toho, ale vzhledem k... celý příspěvek >
Vyvýšené záhony, 2.4.2016
Nevím, jak velké chcete - já mám 2x1.5m z prken a po obvodu mám silnější folii, které by vaše dilema vyřešila.
Kdy pikýrujete rajčata a papriky, 2.4.2016
Jen pro zajímavost - můžu se zeptat, pokud vše rodí, jak má, co s takovou úrodou děláte?
Žížaly, 1.4.2016
Ehm, nezřídka pozoruji, že vtahují do země konce listů mladého pórku nebo cibule... Ano, rohodně je považuji za velmi užitečné, neškodí, ba naopak, ale není to pravda na 100%. Stává se, že do země vtahují i živé rostliny.
Honda, Stihl nebo Husqvarna?, 23.8.2013
Mám křovinořez Hondu s nejvýkonnějším motorem. Drahé náhradní díly. Spodní část krytu struny (5 cm vysoký plast téměř 800,-- Kč Navíc bylo nutné jej připevnit delšími šrouby, než vyžadoval původní.a tyto u náhradního dílu nebyly,) Vyžínací hlavu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika