|
Průklest švestky, 11.7.2016 chtěl bych se zeptat jestli je možné prořezávat švestu i v tomto období z jara jsem to nestihnul všechno udělat je na nich spoustu suchých větví.. o plody letos strach mít rozhodě nemusím jelikož květy zmrzli a na stromech není ani jedna švestka...... celý příspěvek > |
 |
Jak prostříhat švestku, 19.6.2016  přikládám jen slíbené foto abych měl jistotu že jde opravdu o halčivce nebo ne pokud je to tak jak říkáte tak ho nechám a nebudu to řesit..
ps: děkuji za ochotu a rady všem :-) |
 |
|
 |
Nemoc kmenu jabloně, 19.6.2016  dobrý den po zimě stromek přestal jakkoliv rust a chřadne odlupuje se kura a pod ni je jakási plíseň nevíte co to je? |
 |
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 2.4.2016 mám právě strach aby se neulomila byla by jí skoda aspoň do doby než se mě podaří přeroubovat jelikož jablka jsou doba.. napadlo mě díru něcím vyplnit.. ještě že jsem se napřed zeptal.. takže stříska a vápno s modrou skalici tedy ok provedu děkuji za... celý příspěvek > |
 |
Roubování víceletým dřevem?, 31.3.2016 pokusím se třeba budu mít štěstí a někde něco narostě letos... |
 |
Jak prostříhat švestku, 31.3.2016 pro JG: pokud by to mělo být tím klidně tu legraci zažiju jsem vynalezavej a myslím že bych nějaký zpusob našel abych stromečkum pomohl.. :-) |
 |
Jak prostříhat švestku, 31.3.2016  take se mě líbí tyto stromy mají minimálně 6-7 metru cca ve srovnání semnou určitý druh průklestu se udělat dá houseníkem a staflema jen vědět jak citlivě na to strom je na první pohled vitální ale listy mají jakousi nemoc připomínalo mě to mšici... celý příspěvek > |
 |
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 30.3.2016 fotododám zítra
|
 |
Jak prostříhat švestku, 30.3.2016  a ještě druhá... |
 |
Jak prostříhat švestku, 30.3.2016  mám necelé dva roky zahrádku o kterou se nikdo nestaral asi 10-15 let a snažím se zachránit co se dá než odstranit něco co bymělo budoucnost dělat radost při troše péče.. mám na zahradě několik švestek ve stavu kdy podávají jen minimum ovoce ale... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 30.3.2016 jde mě o to že všude kolem a to i na mé zahrátce kterou se snažím už druhý rok trochu zušlechtit je spóstu jak spóustu lidí říká naletovích dřevin většinou jde o nějaký druh trnek a spoustu dalších nevím jak se v tom všem vyznat a poznat člověku je... celý příspěvek > |
 |
Roubování víceletým dřevem?, 26.3.2016 chtěl bych se zeptat jestl se dá uspěšně roubovat i víceletým dřevem či nikoliv? |
 |