Příspěvky uživatele - 184.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Děkanka robertova, 15.11.2017
Pane Petře, také jsem jí narouboval. Píšou, že je méně plodná, ale díky tomu, že je hůře opylitelná. Asi jste jí dodal do okolí α samce. Ta moje bude mít v sousedství Kozačkui Štuttgartskou a nějaké asijské, nejspíše dostane do sousedství i... celý příspěvek >
Sloupovité vs. zakrslé, 13.11.2017
Kompaktně rostoucí, zakrslé jsou v nabídce broskvoní, slivoní. Švestka Dwarf, různé Balkonely... Ty opravdu porostou jako vyšší keře. Jinak i na slabé podnoži v černozemi porostou odrůdy slabě rostoucí dost bujně. Tedy bez přiměřeného řezu strom... celý příspěvek >
Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 13.11.2017
\v pátek jsme seděli u slivovice a zobali špek, klobásy, trošku chleba. Je to prý moc nezdravá kombinace. Netrápím se tím. Když dojde listová a kořenová zelenina ve sklepě, bez váhání si jí koupím v obchodě. Nepřemýšlím o tom čím ty saláty ve... celý příspěvek >
Proč pnoucí fazole kvetou ale neplodí?, 6.11.2017
Fazol šarlatový je cizosprašný. Což v kombinaci s horkrm a suchem nedává moc velkou naději na tvorbu lusků. Spíše nasazuje na začátku sezony (při časném výsevu), na jejím konci.   
Ostruzinojahoda, 2.11.2017
Ještě jsem zapomněl. Není to kříženec, je to druh ostružiníku - Rubus illecebrosus. 
Ostruzinojahoda, 2.11.2017
Mám v zahradě dvě odlišné vzrůstem. Květy pěkné, velké, plodenství asi jako ostružina, červené. Dobře se to rozrůstá, po dvou letech se to stává docela agresivním pichlavým plevelem, v jednom případě cca 30 cm, ve druhém o něco vyšším. Na podzim to... celý příspěvek >
Kumoi, 2.11.2017
Je to dobrota. Některé, když dozrají hezky voní, docela dobře se suší, při moštování nezanášejí plachetky jako evropské hrušně, Jen by mě zajímalo, jestli aroma těch hnědých by přešlo i do pálenky. 
Nashi, 2.11.2017
Ten číselný údaj nic neříká. Jestli u vás dozrají v pohodě jablka, dozrají i tyhle hrušky. Nejdříve se podívejte na chrakteristiku odrůd. Ty s hladkou slupkou bývají jen šťavnaté a sladké, ty s hnědou mají zajímavé aroma, l"ikérové", "rumové". Dával... celý příspěvek >
Kokosová palma, 2.11.2017
Co takhle pacienta přivézt k lékaři, aby ho viděl? Jestli uhnívají (?), pak může být příčinou nadbytek vody v kombinaci s nízkou teplotou. Zahnívání bývá projevem napadení bakteriózami, nebo jen důsledkem působení nízkých teplot, nadbytku vody...... celý příspěvek >
Pravokořenné stromy, 31.10.2017
Ono historicky to asi bylo skutečností. Ale to bylo v době, kdy naši dávní předkové ještě neštěpovali, jen vysévali semena a vybírali nejlepší semenáče, nebo rostliny řízkovali, hřížili... Pane Rafaeli, nevím "jaké gumy" už jedete, ale pravokořenné... celý příspěvek >
Pravokořenné stromy, 31.10.2017
Znám zpravokořeněné Mio a Gloster. V obou případech je nárůst hmoty velmi značný a silně poklesla úrodnost. Docela by mě zajímalo, jak vypadají matečné stromy těchto odrůd. Nedokážu si představit, že by šlechtitel podle těchto stromů řekl: "jo tohle... celý příspěvek >
Pravokořenné stromy, 30.10.2017
To je dost málo pravděpodobné, zkuste se zamyslet nad tím, jak by se šarka na kořeny stromu dostala. Přenašeči obyčejně sají na listové ploše, větévkách. A pravděpodobně ani nebudete na křenový systém, část podnože nad zemí nic roubovat, abyste šarku... celý příspěvek >
Black diamond apple, 24.10.2017
V Olomouci na Europomu byla jablka velmi tmavá, která by sem zapadla. Možná i chutnější než R. Del. 
Dehybridizace rajčat, 17.10.2017
Permakultura pracuje s výsledky šlechtění mnoha stovek let, říká se že s krajovými odrůdami. Jen se prostě v mysli jejích aplikátorů někde zastavila a jde proti času. Mnohdy tomu tak ale není. Do této skupiny se zatáhne odrůda moderní, stačí jen aby... celý příspěvek >
Dehybridizace rajčat, 17.10.2017
Občas se objevuje někdo jako byl vědec Orfanik z Tajemství hradu v Karpatech. V cizině, u nás, Někdy o sobě nevědí, jindy si notují, vidí v sobě vzájemně svůj vzor. A publikují. To už dík internetu a klávesnici pod téměř každým počítačem není... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika