|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
A přece není po meruňkách, 29.4.2020 Zdravím, hoste 255.226, dobrý den. Přežít -5°C do květu není až zas takový problém, to bychom, prosím pěkně, s pomocí Championu zvládli u ledas jaké odrůdy meruňky. Horší je to s mrazem po odkvětu, tam letos vyhořely panečku nějaké držáky. |  | Kvetou třešně, 29.4.2020  V Sudetech (Hornosvratecká vrchovina) zatím nekvete Sudetská reneta, nýbrž rozkvetly třešně. Je to pastva pro včely a pěkné na pohled. |  |
|  | Rozkvétání broskvoní, 14.3.2020 Každopádně pěkný pohled na další nový začátek sezóny.. Na balkáně určitě pohodička, to v Třebíči to možná neproběhne tak snadno. |  | Co po Cresthaven?, 14.3.2020 Tyhle tabulky jsou na dvě věci. Jednak většinu odrůd nesežete a jednak ty čísla nemusí souhlasit. Takové Flamingo, které tady náhodou seženete, určitě nezraje 23 dní po RH, to je nesmysl. Zraje krátce po RH, některé první zralé plody i současně s... celý příspěvek > |  | Rozkvétání broskvoní, 13.3.2020 No tak vida, v Třebíči už kvetou broskvoně. |  | Jayhaven, 1.1.2020  Možná nejzajímavější broskvoň posledních let - JAYHAVEN. |  | Určení odrůdy z Mac Intoshe, 29.10.2019 SPARTAN mně chutná nejvíc tak do měsíce po sklizni. Pak už se ta chuť trochu posouvá. Je sice silně aromatická, ale už nikoliv tak lahodná jako u MC INTOSHE. Co se týče Mc Intoshe, tak oficiálně koupený stromek nemám, jen rouby ala "jedna paní... celý příspěvek > |  | Hanita, Haganta, Katinka, Gabrovská, Wangenheim, 3.8.2019 Moc pěkný, pane morvaj. Doufám, že víte, co si počít s tolika švestkami. |  | Azura, 3.8.2019 Protože Miloš Vysloužil mlčí, tak u něj zřejmě žádné velké nadšení z této odrůdy pocházející z "německého pytle", nepanuje. To jen já si stále dělám marné naděje. |  | Mantet, 3.8.2019 V dobrém slova smyslu závidím všem, kdo se můžou zakousnout do MANTETU. To už je nějakých let, co jsem měl taky tu možnost na trhu, kde je prodával místní velkopěstitel. Tenkrát jsem si myslel, že se jedná o nějakou dobře skladovanou zimní odrůdu... celý příspěvek > |  |
|  | Herman, 3.8.2019  Zdravím, Buggs BUNNY. Pokud se nepletu, tak Himalaja je nějaká odrůda trnitého ostružiníku, který jsem na jaře zakoupil. Jestli máte na mysli ve Vašem výrazu "odchádza od kostky" to, že je HERMAN dobře oddělitelný od pecky, tak to je pravda. Je velmi... celý příspěvek > |  | Harbinger, 3.8.2019  Vzpomínka na letošní Harbinger. Plod u kterého byla zdánlivě oddělitelná dužnina. Prasklá nebyla ani jedna pecka. |  | Nektarinka Harko, 3.8.2019 Taky bych chtěl pogratulovat k dobré velikosti plodů. U této odrůdy to nebývá častým jevem. |  | Koupit Fairhaven?, 3.8.2019 Rád bych zdílel nadšení Vás všech pro tuto odrůdu. Opravdu bych rád. Snad se jednou zadaří... |  | Moja švestkomeruňka, 3.8.2019  Houby švestkomeruňka. Tahle kupovaná nedaleko odsud je zase jen další asijská slivoň s řídkou, vodnatou dužninou. Ať je ta dužnina červená jako u Black Gigantu, nebo žlutá jako u ostatních těchto odrůd, tak se mi momentálně zdá, že velký rozdíl od... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|