Příspěvky uživatele - 30.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lišejník po "padesáté", 21.3.2016
Hmm, tak vyfocené mám, ale pomalé připojení a nejdou mi fotky přiložit. Tak se holt musíte spokojit s popisem. Jinak rakovina, mrazové poškození, nic nevidno (přirustání neposoudím)
To není emotivní :) popis mrtvý strm nemá s emocemi nic společného, je to jen popis situace. Klidně vyfotím, ale myslím, že popis KOMPLETNĚ pokryté i tenké větvičky (tedy 1-3 leté) lišejnékem nevzbuzují žádné dohady, že by to mohlo být jinak.... celý příspěvek >
Miloši, zkuste, prosím, číst pozorněji. Jsem tu dva měsíce, takže fakt nic než to, že je tu jedna mrtvá a jedna umírající jablonka (polokmen, podnož nevypadá nijak zřetelně zeslabující) zarostla lišejníkem. Ne pár flíčků, jako na vašich fotkách, ale... celý příspěvek >
Však proto to tu píšu, jde o Krkonoše, jižní stráň směrem k potoku, takže vlhko a relativně teplo. Urodnost netuším, ale všichni tu tvrdí, že tu "nic moc" nejde. Což nehodlám nechat jen tak :) Ale, i když vyberu vhodnou podnož i odrudu, ted váhám,... celý příspěvek >
Nesvádím na nic žádné neuspěchy :) Jsem tu dva měsíce a teprve se se zahradou seznamuji. Ale špatného stavu stromů jsem si nemohla nevšimnout. Mnohý píše, že lišejník jen na starých stromech, proto mě překvapilo, že tady je uplně všude, mladý, starý,... celý příspěvek >
Lišejník po "padesáté", 20.3.2016
Zdravím, už vytvořená vlákna jsem přečetla, do ted jsem zastávala názor, že lišejník na stromech ničemu nevadí, ale... Přistěhovala jsem se na úpatí Krkonoš, a všechny stromy tu mají více či méně kožíšek z lišejníku. A jsou ve špatném stavu,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika