Příspěvky uživatele - 68.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 20.3.2016
Žádnou drenáž nechystame ani gulu po celou zimu tam nemáme ani kapku vody a vzhledem k tomu že je jáma vykopana 7 měsíců tak se snad ani neobjeví neobjevila se tam ani před tím kdy jsme měli mělči bazen a neměli jsem pod ním beton... a vypust na co... celý příspěvek >
Tak bych se opravdu asi přiklonil k betonovani dna když odborníci rádi že ano a hlavně nic se s tím nezkazí. S betonem vám neporadim ale asi hodně bude záležet na počasí. My jsem to stihli ještě v září a to bylo ještě teplo. Nám ho budou stavět... celý příspěvek >
Pokud je to Ibiza je to novinka asi s tím tady nebude mít nikdo zkušenost píšou to k oválu že tam je to třeba. Ale přece jen někdo poradi
Jaký dát polystyren kolem bazénu?, 20.3.2016
Omlouvám se reakce patří pod jiné vlákno
Jaký dát polystyren kolem bazénu?, 20.3.2016
Pokud máte bazén Azuro Ibiza kruhový tak na stránkách mantf. píšou že u tohoto bazénu není třeba ani beton pod a ani beton kolem. My jsem koupili Azuro de luxe a tam bohužel je třeba jak betonová dno tak i kolem dle manualu... dno jsem stihli na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika