|
Příspěvky uživatele - 79.200
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké thuje na živý plot, 12.5.2018 Zdravím,
moc děkuji všem za reakce, je mi jasné, že to nebude mít hned x-metrů, já si myslím, že to poté budeme držet ve výšce do 2.5 metru, takže nějaký ten pátek to potrvá. Ještě prostuduji co a jak, každopádně dojmy zkušenosti... celý příspěvek > |  | Jaké thuje na živý plot, 29.4.2018 Díky za info, na hřbitově nechceme žít, ale potřebujeme zasadit něco vzrostlejšího a nečekat tři roky, než se zadaří s něčím jiným no ;-) Ze strany máme jilm, který se chytl, ale zatím pořád zkracujeme, aby byl hustý i zespoda a obávám se že než něco... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké thuje na živý plot, 29.4.2018 Zdravím,
měl bych dotaz ohledně thuje. Jaká je najelepší na živý plot? Koukali jsme na Brabant a Smaragd, ve velikosti už tak 150 cm a výše, kvůli soukromí a přístavbě dalších domků okolo nás. Doporučení nějaké? Vysadit na podzim, vykopat díru a... celý příspěvek > |  | Zakrytí kruhového bazénu, 17.8.2016 Zdravím,
přeci jen ještě jedna žádost. Máte doma někdo nějaké zakrytí kruhového bazénu? Pořád přemýšlím do budoucna co a jak. Nyní jsem doladil umístění filtrace, v hlavě mám solární panely, ale i zakrytí. Bohužel to není nic nejlevnějšího (kór u... celý příspěvek > |  | Plovoucí lehátko/křeslo - nosnost, 28.6.2016 Zdarvím,
děkuji za názor, asi to prubnu, nakonec jsem se koukal na dvě varianty, které se prodávají i v zahraničí a v komentářích někdo psal, že není pod vodou asni se svými 120 kg
Jarda |  | Nerezové schody, 24.6.2016 Jo ty schůdky a že nedrží pevně mě též překvapilo. Ale třeba je to naschvál, aby v tom pracovaly, nevím...
Jarda |  | Plovoucí lehátko/křeslo - nosnost, 24.6.2016  Zdravím,
možná to sem nepatří, ale zkusím, chtěl bych nějakou plovoucí lenošku/lehátko/křeslo s držákem na nápoj, na co jsem ale narazil, tak je údajně vše do 80 kg. Máte s tím někdo zkušenost?
Připadá mi to pro normálního dospělého... celý příspěvek > |  | Jaký bazénový vysavač?, 23.6.2016 Zdravím,
mám dotaz na bazénový vysavač. Máte nějaký model na doporučení? Do teď jsem měl obyčejný Star Vac za pár korun, nějak extra mě nenadchnul a s nafukovacím bazénem šel do světa. Pořídili jsme menší bazén (kruh 4 metry) do země a přemýšlím,... celý příspěvek > |  | Bazénový AKU vysavač, 6.6.2016 Zdravím,
nezkoušel někdo ten nový AKU vysavač? Funguje to alespoň trochu? Mám obyč Star Vac a občas zápasím, aby vysával správně, že bych se tady vyhnul tomu napojení na filtraci.
Díky za dojmy.
Jarda
|  | Nerezové schody, 23.5.2016 Já jdu na to zítra, koupil jsem na každou nohu ztracené bednění, které vyleji betonem, každé má 50x30x25 cm, to musí stačit A také jen přemýšlím, kolik a jak to nechat koukat, časem chceme též kamenný koberec okolo bazénu.
Jarda |  |
|  | Písková filtrace Mountfield, 7.5.2016 Zdravím,
mám dotaz k filtraci Hayward od Mountfieldu, dostalo se nám do sítka k čerpadlu dost bordelu, asi díky vysání chybně přes filtraci a ne zvolení odpad. Co vše pro vyčištění děláte?
Vyčistil jsem zaychytávač nečistot, provedl proplach... celý příspěvek > |  | Teče voda okolo skimmeru, 2.5.2016 Zdravím,
tak jsem to nakonec neřešil, myslím to zapojení... Skimmer párkrát podotahoval, hnul s ním a znvou a nyní je to v pořádku, musím zaklepat, tak sand už vše půjde, jak má
Jarda |  | Teče voda okolo skimmeru, 27.4.2016  Zdravím,
mám dotaz, doufám, že se mi povede nahnat ještě montážní techniky, ale okolo skimmeru mi z vnější strany teče na jednom místě voda, nevíte případně jak se toho zbavit, kdybych hned někoho nesehnal či se to objevilo časem? Nějaký pořádný... celý příspěvek > |  | Jak zadělat hadice od filtrace do země, 11.4.2016 Zdravím,
menší dotaz, tady upřesnění. Hadice od filtrace budou vést v zemi, než se za cca 3 metry dostanou zpět na povrch. Do čeho je nejlépe v zemi dát, když se na zimu vyndavají? Do ochranné hadice, něco jako husího krku?
Děkuji předem a... celý příspěvek > |  | Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 11.4.2016 Zdravím,
děkuji moc, s obsypem jsem smířen, pár kaček navíc to bude, ale aˇ(t už to za to stojí. Jen se optám, Vy jste zasypával celý bazén nebo jen prstenec? Já mám větší díru a chtěl bych nějakým způsobem připravit jen bednění okolo, zasypat... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|