|
Test na metanol, 21.2.2016 Uvolnite sa... nik netvrdi za moze vznikat skodlive mnozstvo.
Ti co chcu diskutovat o tejto teme, bavi ich to, tak diskutuju. Ak Vas tato tema trapi, vyhnite sa jej. |
 |
Test na metanol, 21.2.2016 Takze zahradkari! Hura, budeme merat metanol pomocou plynovej chromatografie, starymi pristrojmi rady CHROM. Ale nahradne suciastky uz asi nezozeniete. |
 |
|
 |
Motorový postřikovač SOLO 434, 20.2.2016 ...ked sa stary naplnil, tak to na kila vyslo rovnako... a navyse s novym usetrite 2 L postreku
|
 |
Test na metanol, 20.2.2016 V destilate by cukor nemal byt. Plynova chromatografia vyzaduje modernu pristrojovu techniku. |
 |
Proč se přikrývat česnek výhody / nevýhody, 20.2.2016 Co sa tyka zmrznutia, viac pomoze teply front, ako akekolvek zakryvanie. Podobny nezmysel je vyssie kosenie travy na zimu,... aby trava nepremrzla. :-) Vysledok je akurat viac chorob.
Mozno ma zmysel dat strucky hlbsie alebo sadit az 2 tyzdne... celý příspěvek > |
 |
Jaké papriky a rajčata?, 19.2.2016 leto bolo ako v Spanielsku, ale to nemusi byt vzdy |
 |
Test na metanol, 19.2.2016 nepitelny... metanol vraj zlepsuje, zjemnuje chut destilatu. Toto subjektivne posudili niektori, ktori sa stali obetami otrav puncovanym alkoholom. |
 |
Jezírko - folie x pes, 17.2.2016 pes, ak nenosi tretry by nemal pretrhnut dobru foliu. Ja ma na vrchu beton a rybam nevadi. Ale musi byt kvalitne spraveny a preplachnuty dazdovou vodu niekolkokrat. |
 |
Pila pro ženu, 16.2.2016 Mne sa s touto pilou na tyci robi dobre. Prax je taka, ze nerobim s nou definitivny rez, ale davam dole len cast konara a to sa snazim si vybrat miesto aby to bolo malo namahave. Povedzme konar hrubky 15 cm zoberem 20-30 cm od miesta konecneho rezu.... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2016, 15.2.2016 Ak zasadite kolmo, vrati sa vam to v lete, ked bude malo vlahy. Korene v hlbke dokazu zasobovat rastlinu vodou. Po zasadeni sa rast omeska a budu sa vyvyjat hlavne korene. Ale toto je normalne, nemozete ocakavat velky rast nadzemnej casti, ked v maji... celý příspěvek > |
 |
|
 |
AKU sekačka - jakou vybrat?, 15.2.2016 By som sa pozrel na cenu a dostupnot nahradneho noza, a jeden ci dva dokupil... mal stale nabrusene. Vyberal by som aj podla toho, ako pohodlne, jednoducho a blbovzdorne sa daju noze menit. Ostry noz je hlavne pri slabsich otackach a motoroch viac... celý příspěvek > |
 |
Rucni nuzky Bahco, 10.2.2016 tieto by soom dal aj do vitriny
|
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 10.2.2016 ak by som teraz striekal, tak postriekam asi celu dedinu, tak fuka |
 |
Vypalovač plevele, 7.2.2016 nestaci teplovzdusna pistol? |
 |
Paralelne cerpadlo pre kvapkovu zavlahu, 6.2.2016 to si kupte radsej frekvencny menic a usetrite na elektrike. |
 |