|
Příspěvky uživatele - 103.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hrabání listí s Vari?, 17.3.2016 Děkuji za odpověď. Škoda, hledám co nejuniverzálnější stroj a Vari se mi moc líbí, ovšem klasickou sekačku asi nenahradí. |  | Hrabání listí s Vari?, 17.3.2016 Zdravím,
dá se s Obracečem sena k Vari také například hrabat listí?
Děkuji.
|  |
|  | Kátrování hlíny na zahradě, 17.3.2016 Dobrý den,
můžu se zeptat, jak jste síto upevnil na buben? Z videa to není jasné.
Díky. |  | Existuje přední vozík na VARI jako má Dekr?, 17.3.2016 Super tip. Svařenec za pár korun i z nového materiálu.
Chtěl bych něco velkokapacitního, takový domácí minidumper na převážení zeminy a betonu. Ještě tam dát hydraulické zvedání a bylo by to dokonalé.. |  | Existuje přední vozík na VARI jako má Dekr?, 16.3.2016 Neřešil někdo výrobu nebo přizpůsobení vozíku ka VARI jako vyrábí Dekr pro své traktory?
Ta jejich korba na 220kg mi přijde velmi praktická, ale VARI se mi líbí víc jako traktor.
Díky moc. |  | Vari vs Dakr, 13.3.2016 Ještě je otázka, jaká bude cena. |  | Vari vs Dakr, 13.3.2016 Dobrý den,
mě jde pouze o verzi s hydrostatickou spojkou. Nemám rád pokud stroj jede pouze na maximum nebo nic. Ten hydrostat bych maximálně využil při betonážích, kdy se musí pomalu najet k bednění.
U VARI je problém právě v té absenci... celý příspěvek > |  | Vari vs Dakr, 12.3.2016 Zdravím,
mohu poprosit o radu.
Mám v plánu koupit zahradní traktůrek na údržbu cca 2500m2 zahrady, na které mám cca 700m2 záhony a teď mě čeká stavba dílny. Potřebuji maximálně univerzální stroj.
Původně jsem měl v plánu investovat do... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|