Příspěvky uživatele - 248.181

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak rozmnožit keřový rybíz, 17.3.2016
Klidně je můžete dát na konečné stanoviště - šikmo do země, horní pupen venku. Vyrazí větvičky i z pupenů pod ůrovní země. Hříženci - pokud jste hřížila loni, je lépe ještě rok počkat.          ... celý příspěvek >
Zasilková zahranictví, 17.3.2016
U Lukon Bulbs jsem reklamovala asi před třemi roky záměnu odrůd (poslala jsem fotky květů). Nejen, že poslali jako reklamaci ty správné, ale ještě i dárek navíc. Objednávám u nich již řadu let (i letos jsem objednávala) a kromě uvedené záměny bez... celý příspěvek >
Pykirovaní do bedniček misto do kelimku, 16.3.2016
Pokud je dáte do kelímků, neporušíte při výsadbě kořenový bal. Pokud je budete mít v bedničkách, tak ano.           Lída
Určení staré odrůdy, 16.3.2016
Hlavně ta druhá fotka na Melrose opravdu vypadá. Vydrží dlouho uložené, stáří by také odpovídalo, v té době jsem ho také měla.           Lída
Rostliny, které provoní malou zahradu, 15.3.2016 Obsahuje fotku
ps - růže New Dawn nevoní nijak moc, spíš má tu výhodu, že snese i poměrně dost zastínění, slabě opakuje květenství a vůbec je to taková něžná porcelánová růžička... Z těch růží, co mám, tak nejsilněji voní velkokvěté Remy Martin (mívá ji Starkl) a... celý příspěvek >
Rostliny, které provoní malou zahradu, 15.3.2016
Už tady tohle téma bylo. Za mne konvalinky, některé růže, lilie, karafiáty, šeřík...           Lída
Určení staré odrůdy, 15.3.2016 Obsahuje fotku
Melrose u nás vypadalo barevně asi tak, jako na téhle fotce z netu.  Lída
Nektarinky, 15.3.2016
Ne se šťávou, ale se zbytkem piva... Ve šťávě se utopí i včely, ale pivo je neláká.
Určení staré odrůdy, 15.3.2016
Tak to Melrose u nás bylo víc rzivé a barvu mělo jako tmavý český granát, ne tak jasnou jako na uvedené fotce. Mělo matnou slupku. Vždycky nasadilo dost plodů, ale i když byly protrhány, část zbylých napíchaly vosy a ke sklizni jich zbylo jen pár -... celý příspěvek >
Bylinkový záhon, 15.3.2016
Množené řízky jsou zaručeně stejné, jako mateční rostlina. U množených semeny záleží na "mamince" a "tatínkovi"...           Lída
Určení staré odrůdy, 15.3.2016
Wagenerovo je jiné a Melrose také, obě znám, ale co to je za odrůdu, nevím. Na zahrádce jsme ji neměli.           Lída
Prosím o identifikaci, 15.3.2016
Ta 3) buď kohoutek věncový (červený květ) nebo chrpa horská (modrý květ), čistec je chlupatější. Jinak na té 3) máte i modřence, nějaké sedum a orsej jarní - srdčité lístky.   1) nevím, 2) už určený... celý příspěvek >
Prosím o identifikaci, 14.3.2016
Když se podíváte na následující stránku, tak zjistíte, že i různé kultivary mají vzhled kvítků odlišný. A navíc je hyacintů víc druhů (ale myslím si, že asi nejběžnější a tím pádem nejpravděpodobnější je ten "obyčejný".  Lída
Prosím o identifikaci, 14.3.2016
Camasia (ladoník) ještě zdaleka nekvete a vypadá úplně jinak, není to ani ladoňka ani ladonička, hyacintovec (španělská ladoňka) také ne. Podle mne to je normální hyacint s malou cibulkou, proto má jen pár kvítků.  Lída
Strom vždy zajde, 13.3.2016
Také se mi to stalo, mám taková místa na zahradě dvě. Když jsem to zkoušela s virgulí, vyšlo mi tam křížení zón (většinou probíhají východ-západ, sever-jih). Taková místa vyhledávají na odpočinek kočky. Stačilo stromky posunout o 3/4m dál, tam... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika