|
Příspěvky uživatele - 248.181
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Puklistop - použití, prosím o radu, 20.3.2016 ps - píšou tam na tři postřiky po sobě po 3-5ti litrech, což by odpovídalo. Ale interval tam není ... |  | Puklistop - použití, prosím o radu, 20.3.2016 To já také ne, jen jsem pátrala po netu. Váš je tedy tenhle - podle toho, co píšou, by se to zřejmě mělo dát všechno dohromady na 13 litrů vody, ale radši počkejte, až jsem přijde p.Vinšálek, přes postřiky je on . Lída
|  |
|  | Puklistop - použití, prosím o radu, 20.3.2016 Tady máte popsaný postup - 1.,2., a 3.postřik.
|  | Prosím o určení druhu hortenzie, 20.3.2016 Máte hortenzii velkolistou. Později zjara se odstraňují konce větviček s odkvetlým květenstvím až k prvním rašícím pupenúm. Kvete na výhonech vyrůstajících z loňského dřeva. Ještě tak deset dnů počkejte. Lída |  | Je mulčovací textilie vhodná pro půdokryvné rostliny?, 20.3.2016 Ferdo, něco tam poroste, ale každý druhý víkend? Spíš tak 3x za rok... Další možnost je do mezer mezi ty keře nasadit nebo nasít první dva roky nějaké letničky (třeba nasít obyčejný měsíček) - to jsem dělala já. Vyplní mezery a neroste tam plevel, až... celý příspěvek > |  | Je mulčovací textilie vhodná pro půdokryvné rostliny?, 19.3.2016 Pokud máte zimolez kloboukatý, tak bych ji nedávala, protože jeho větvičky zakořeňují a tak tvoří další keříky. Jakmile pokryje plochu, plevel pod ním neroste.
Ta tráva sice udělá nejdříve menší trs, ale občas "vyhodí" i odnož, která vyrazí třeba... celý příspěvek > |  | Jak nemit pudu na zahonech pred jarni vysadbou holou, 19.3.2016 ps - ty rýhy pro rajčata s hnojem udělám a zahrnu, když chci vysadit ten salát nebo vysít ředkvičky. U brambor současně s výsadbou. L. |  | Jak nemit pudu na zahonech pred jarni vysadbou holou, 19.3.2016 Normální kravský hnůj. Na podzim ho přivezou - dám ho na hromadu, zakryji černou fólií, aby se přes zimu nevymáčel, zjara udělám rýhy, do těch ho vrstvičku 5-10cm nastelu, zahrnu zemí. Rajčata sázím šikmo do děr tak, že se spodkem kořenového balu... celý příspěvek > |  | Jak nemit pudu na zahonech pred jarni vysadbou holou, 19.3.2016 Jediné, co dělávám je, že na záhon pro rajčata zaryji do rýh předem hnůj (označím kolíky) a do meziřadí nebo po stranách buď nasadím salát nebo vyseji ředkvičky. Mezi ně po zmrzlých dávám do rýh s hnojem rajčata (než se stříkají, je podsadba dávno... celý příspěvek > |  | Identifikace rostliny, 19.3.2016 Zcela nenáročná, nechce přímé slunce, snese stín.Snese i větší vlhkost půdy (některé druhy se pěstují jako akvarijní rostliny). Lída |  |
|  | Co je to za rostlinu?, 19.3.2016 Ano, je to ruj, bude to její zelenolistá odrůda, červenolisté mají listy na podzim hodně tmavé. Lída |  | Proč nekvete zmarlika čínská?, 19.3.2016  Mně kvetla loni, to bylo třetím rokem, výšku má asi 1,2m. Ale měla kvítky jen asi na třech-čtyřech starších větvičkách. Lída |  | Identifikace kaktusu, 18.3.2016 Konce těch dlouhých výhonů mi ještě připadají trochu do zelena. Zkuste 1-2 konce délky cca 10-15cm uříznout, nechte půl dne zaschnout na vzduchu a zasaďte, jestli náááhodou...
Jinak by to podle mne měl být asi Aporocactus, kvete... celý příspěvek > |  | Kde plodí rybízy?, 18.3.2016 Rony, souhlasím s vámi. Loni vyrostlé dřevo je letos dvouleté, jednoleté vyroste letos (nové jednoleté výhony se používají třeba koncem léta k řízkování). Lída |  | Kde plodí rybízy?, 18.3.2016 Černý rybíz na jednoletém, bílý a červený rybíz + angrešt na dvouletém až tříletém. Lída |  |
 |
|
|
|