|
Příspěvky uživatele - 83.225
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slimáci, 3.5.2015 Já dnes odkryla bílou netkanou textilii a normálně se tam v klidu váleli. |  | Slimáci, 3.5.2015 Tak už to začíná. Dnes zrána zlikvidováno asi 10 kusů. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 3.5.2015 Našla jsem si obrázky, tak je to asi obaleč jabloňový. Díky za tip. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 2.5.2015 Poradíte, co napadlo moje malinové, na podzim vysazené hornokrajské?
Na konci větviček jsou listy jakoby špičkami slepené a když jsem je rozlepila od sebe, prokousává se jimi asi 1 cm dlouhý zelený červ. |  | Tuřín - jak se pěstuje?, 2.5.2015 Tak už ho mám kompletně zlikvidovaný, že nezbyl ani lísteček. Když jsem to dnes viděla, úplně mi to pokazilo náladu. |  | Melounoviště 2015, 1.5.2015 Melouny v sadbovačích mi už nasazují na květy, co s tím? Ven je ještě nechci dát. |  | Estragon, 26.4.2015 Používáte v kuchyni estragon? |  | Druhy máty, 26.4.2015 U nás na trhu prodávají tolik druhů mát, že jsem si to ani vše nezapamatovala. Pomerančová, jablečná, zázvorová... K čemu slouží a opravdu se někde (ve Středomoří?) tolik druhů používá? |  | Regeneracia skalky, ale vhodne rastliny?, 26.4.2015 Zrovna teď mi tam kvete lomikámen, mám růžový a červený a nízké narcisky. Předtím to byly prvosenky, před nimi kosatčíky. |  | Pestovanie mrkvy z vlastných semien, 25.4.2015 Já květy u jiných rostlin ustřihnu, pokladu na papír a nechám uschnout, pak je lze snadno vydrolit. S mrkví zkušenost nemám, ale bude to obdobné. |  |
|  | Popínavky - letničky - předpěstovat?, 22.4.2015 Předpěstovávám si hrachor. Podle návodu jsem za třetí dvojicí listů zaštípla, aby se rozkošatěl, ale vyrostl zase právě jeden stonek. Opravdu ho lze rozkošatět? |  | Tuřín - jak se pěstuje?, 22.4.2015 Mám ho bez textilie (jinou zeleninu pod textilií mi škůdci stejně žerou, textiliie tomu nezabrání) v sobotu vysetý a dnes už je venku. |  | Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 20.4.2015 To teda vypadá trochu jinak než škůdce z mojí zahrady. Foto je níže, na zeleném listu, z loňska. |  | Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 18.4.2015 Tak už mám brambory venku nastražené. Ale já ještě salát nemám, takže je to spíš prevence. Mimochodem, kde jste zjistila jak na ně? |  | Jahody ze semen, 18.4.2015 Máte je opravdu pěkné, já je mám ještě malé. Kdy je přesadíte ven? |  |
 |
|
|
|