Příspěvky uživatele - 83.225

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slimáci, 3.5.2015
Já dnes odkryla bílou netkanou textilii a normálně se tam v klidu váleli.
Slimáci, 3.5.2015
Tak už to začíná. Dnes zrána zlikvidováno asi 10 kusů.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 3.5.2015
Našla jsem si obrázky, tak je to asi obaleč jabloňový. Díky za tip.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 2.5.2015
Poradíte, co napadlo moje malinové, na podzim vysazené hornokrajské? Na konci větviček jsou listy jakoby špičkami slepené a když jsem je rozlepila od sebe, prokousává se jimi asi 1 cm dlouhý zelený červ.
Tuřín - jak se pěstuje?, 2.5.2015
Tak už ho mám kompletně zlikvidovaný, že nezbyl ani lísteček. Když jsem to dnes viděla, úplně mi to pokazilo náladu. 
Melounoviště 2015, 1.5.2015
Melouny v sadbovačích mi už nasazují na květy, co s tím? Ven je ještě nechci dát. 
Estragon, 26.4.2015
Používáte v kuchyni estragon?
Druhy máty, 26.4.2015
U nás na trhu prodávají tolik druhů mát, že jsem si to ani vše nezapamatovala. Pomerančová, jablečná, zázvorová... K čemu slouží a opravdu se někde (ve Středomoří?) tolik druhů používá?
Regeneracia skalky, ale vhodne rastliny?, 26.4.2015
Zrovna teď mi tam kvete lomikámen, mám růžový a červený a nízké narcisky. Předtím to byly prvosenky, před nimi kosatčíky.
Pestovanie mrkvy z vlastných semien, 25.4.2015
Já květy u jiných rostlin ustřihnu, pokladu na papír a nechám uschnout, pak je lze snadno vydrolit. S mrkví zkušenost nemám, ale bude to obdobné.
Popínavky - letničky - předpěstovat?, 22.4.2015
Předpěstovávám si hrachor. Podle návodu jsem za třetí dvojicí listů zaštípla, aby se rozkošatěl, ale vyrostl zase právě jeden stonek. Opravdu ho lze rozkošatět?
Tuřín - jak se pěstuje?, 22.4.2015
Mám ho bez textilie (jinou zeleninu pod textilií mi škůdci stejně žerou, textiliie tomu nezabrání) v sobotu vysetý a dnes už je venku.
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 20.4.2015
To teda vypadá trochu jinak než škůdce z mojí zahrady. Foto je níže, na zeleném listu, z loňska.
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 18.4.2015
Tak už mám brambory venku nastražené. Ale já ještě salát nemám, takže je to spíš prevence. Mimochodem, kde jste zjistila jak na ně?
Jahody ze semen, 18.4.2015
Máte je opravdu pěkné, já je mám ještě malé. Kdy je přesadíte ven?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika