Příspěvky uživatele - 68.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zloutnouci listky u malych sazenicek rajcat, 9.3.2016 Obsahuje fotku
Poku jde o herbicidy, tak minimálně Roundap na plevel v dlazbě a některá malá místa trávníku. Pokud je mi známo, má ten herbicid mít krátký čas rozpadu. 1/2 l koncentrátu mám na několik let a určitě jsem dříve herbicid používal více a nikdy tohle... celý příspěvek >
Zloutnouci listky u malych sazenicek rajcat, 9.3.2016
Díky Jirino i Honzo. Kompost je z rostlin ze zahrady a nemasitých zbytků kuchyně sem tam. V pravém rohu jsou vidět semenáčky paprik zcela zdravych ve stejnem 20st.C kompostu při přesazování. Bělení se nerozšiřuje na stávajících, ale jen na nově... celý příspěvek >
Zloutnouci listky u malych sazenicek rajcat, 8.3.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, pěstuji si rajčata z vlasního výsevu léta, ale tohle vidím poprvé. Přepíchané do sterilizovaného kompostu(v troubě), s přisvětlením LED žárovkou. Lístky žloutnou, nebo spíš bělají od špičky, ty nejmladší Neznáte to prosím někdo? Dnes to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika