|
Redchief X Stakrimson?, 21.10.2018 To už bude nejspíš na Vás, ale pozor, aby v budoucnu nevzplál boj stran barvy dužiny-zelená, nebo zelenkavá? SPCH |
 |
Redchief X Stakrimson?, 21.10.2018 Nejen kvůli včerejšímu úmrtí člověka, díky kterému mám svou manželku-matku mých dětí, píšu, že není nic menšího, než pro rodiče udělat takovou drobnost... S uvedenými sortami mám zkušenost, že bez chem. ochrany trpí strupovitostí, padlím, mšicemi a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Parazit v ořešáku?, 21.10.2018 Miroslave-zkuste pachatele tenkým drátem finálně potrestat. Až bude nástroj zbrocen tělními tekutinami nezbedníka-či se Vám dokonce podaří původce problému vytáhnout na světlo Boží, zaplňte dutinu štěp.voskem nebo alespoň jílovicí. Chování rostliny v... celý příspěvek > |
 |
Jaké zvíře to zde zanechalo?, 21.10.2018 A nebo míša-při cestě za medem a ovečkou mu trošku ukáplo z pod ocásku. Pokud jste od Zlína, tak bych na to i kačky vsadil! Jo, a tu druhou mambu už našli-naštěstí byla celá taková nějaká gumová. SPCH |
 |
Rez starej marhule, 21.10.2018 Na věk, který stromu přisuzujete nevypadá-já bych si troufl přihodit 10 až 15 navrch od pohledu. Možná je to předchozími velkými úrodami, nepříznivými místními podn.podmínkami..? Z malého obrázku to není zcela jasné, ale vypadá to i na larvy... celý příspěvek > |
 |
Jak napravit zaseti trávníku v říjnu, 21.10.2018 Klíčí a koření i ve tmě, zelená se díky světlu-je toto blíže pravdě, skutečnosti, realitě? SPCH |
 |
Oskeruše, 20.10.2018 Po jednorázovém naplnění dvousetlitrové bečice plody můžete s velikou opatrností odstranit nechtíc zlámané a opravdu zcela suché větévky... |
 |
Vyhnilý kmen ořešáku, 20.10.2018 Ten ořešák by se ještě mohl nechat-viďte mladá paní! |
 |
Rajčata venku do Vánoc?, 20.10.2018 Z původně 18ti kusů rostlin tří odrůd mi zbývá 11. 6 muselo ustoupit dlouho plánované rekonstrukci zahr. domku, 1 se jevil býti dále neperspektivní-nepřirůstal, málo nakvétal a chytal fialové zbarvení. Z těch 11ti jsem dnes sklidil 20kg... celý příspěvek > |
 |
Vyhnilý kmen ořešáku, 19.10.2018 A manželka? |
 |
|
 |
Pěkná mulčovací kůra pro svah, 17.10.2018 A máte to šalováno? SPCH |
 |
Čo to je na hruške?, 17.10.2018 Lehce zmáčknout a rozmazat. SPCH |
 |
Hromada malých brouku na strome, 16.10.2018 To budou ty TV hvězdy blanatky! SPCH |
 |
Stříhat či ponechat nově zasazené stromky hrušní, 16.10.2018 Petře z H., fotem prezentovaná hruštička by teď obdržela dárek v podobě více než 15ti ran-pane Bože, za co? Březnový zásah je určitě vhodnější-kořeny do té doby částečně zregenerují a začnou pumpovat mízu hore, kde se čerstvé rány začnou ihned hojit.... celý příspěvek > |
 |
Čo to je na hruške?, 16.10.2018 Červce. SPCH |
 |