Příspěvky uživatele - 32.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hokaido - z vlastních semen, 6.3.2016
Děkuji za odpověď. Nějak mlhavě jsem to takto bohužel očekával. Vzpomněl jsem si, že takto nevyzpytatelně se chovají myslím semena z hybridních odrůd, i když jsou z jednoho plodu.
Nerozumíme si. Každý následující rok bych používal semena z původního plodu (např 5-7 let do ztráty klíčivosti). Takže pokud by ke křížení došlo, nastalo by pouze jednou u onoho výchozího plodu, nikoliv každoročně. Křížení u dalších plodů mně již... celý příspěvek >
K tématu mám následující dotaz. Uvažoval jsem, že z loňského nehybridního hokkaida odeberu semena. Předpokládám, že nemohu vyloučit křížení. Pak zkusím některé z nich zaset a v případě spokojenosti s úrodou bych v dalších letech použil další semena z... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika