Příspěvky uživatele - 153.223

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problem s plotem, 12.5.2016 Obsahuje fotku
Těžko říci, jestli by to bylo dobré řešení zrovna ve vašem případě, ale prostor by bylo možné clonit i přístavkem - pergolou, která by byla připevněna k zídce.Jde o to, jestli by to tak vyhovovalo i vám.
Existuje přední vozík na VARI jako má Dekr?, 29.3.2016
Pěkná korba, kde se dá sehnat?
Jaký dát polystyren kolem bazénu?, 10.3.2016
Co takhle polystyrenbeton? Může se připravit dost tekutý, pak pěkně vyplní mezeru mezi výkopem a stěnou bazénu, proti betonu je i po ztuhnutí pružný.
Nezabúdli ste na sýkorky?, 1.3.2016 Obsahuje fotku
Přidám obrázek krmítka vyrobeného z kyblíku od 1kg balení Řeckého jogurtu. Pěkný není, to jistě ne, ale je ze snadno dostupného materiálu a výroba trvá 2 minuty (z toho jedna minuta připadá na přípravu nástroje a upnutí do vrtačky).  Vrtal jsem... celý příspěvek >
Hrabla, odhrnovače sněhu, 23.1.2016 Obsahuje fotku
Tak už zase padá to bílé svinstvo... Odhrnujete sníh odhrnovačem, hrablem? Většina našich sousedů ano.  Takovou tou barevnou plastovou lopatou. Hrbí se u toho nadávají, „to zas budou bolet záda“. Taky jsem se hrbil, asi to tak má být,... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika