Příspěvky uživatele - 35.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelené hnojení, 27.9.2019
Davat zeminu z prvni brazdy do kolecka je uplne zbytecna prace. Prvni brazdu ryjte (otocena o 180 stupnu) v opacnem smeru, zeminu pokladejte na to same misto. Druhou a dalsi uz normalne. Na jare se to uhrabe. Kdo ma svazity pozemek, ryje na... celý příspěvek >
Zelené hnojení, 24.9.2019
Repka neni horcice, to jsou dve ruzne plodiny.
Zelené hnojení, 24.9.2019
Zkuste nějakou odrudu "ledového" nebo "rimského" salatu, ty zdaleka tolik do kvetu nevybíhaji..
Zelené hnojení, 24.9.2019
Nejde o příbuznost mezi plodinami, ale o společné choroby, napr. Verticilium.
Míchání hnojiv, 12.9.2019
Na prihnojovani 1x tydne (Kristalonem, popr. stridave s ledkem vapenatym) neni nic spatneho, musi tomu odpovidat spravne mnozstvi hnojiva. Naopak castejsi hojeni v malych davkach je lepsi nez mene caste ve vetsi davce.
Míchání hnojiv, 11.9.2019
Dusicnany v rajcatech mate, i kdyz o tom asi nevite. Rajcata maji obecne nizky obsah dusicnanu.
Míchání hnojiv, 11.9.2019
Abyste optimalne hnojila dusikem, musela byste merit obsah dusiku v pude, coz neni levna zalezitost. Problematika dusiku v pude je dost slozita.  Bezdusikate hnojivo neni podle mne nutne ani vhodne, pro jahody se pouzivaji hnojiva Kristalon... celý příspěvek >
Používáte na zahradách herbicidy?, 27.6.2019
Ale na rajcata ve skleniku se neda pouzit. Nevite proc, fytotoxicita ?
Používáte na zahradách herbicidy?, 27.6.2019
Driv jsem brambory okopaval, vcelku mne to bavilo, ale ted mam mene casu, tak nestiham. Davam herbicid i do cibule. Jak aplikujete Sencor do rajcat, po vysadbe?
Používáte na zahradách herbicidy?, 27.6.2019
Dik za info, pripadne nekdy zkusim, ale koupil jsem na jare nove baleni Sencoru, mam ho na nekolik let, plocha brambor neni tak velka. Se Sencorem jsem spokojen, zadny plevel tam prakticky nemam. Minuly vikend jsem delal prvni fungicidni postrik... celý příspěvek >
Používáte na zahradách herbicidy?, 26.6.2019
Arcade je lepsi nez Sencor? Pokud ano v cem? A neni Arcade drazsi?
Borůvky - okyselení vody, 4.6.2019
Pestuji boruvky na dvou mistech, na jednom mam k dispozici jen vodu z vodovodu a nemaji zadny problem (ale muze mozna zalezet, jakou vodu mate Vy). Substrat se okyseluje se pomoci kyselych hnojiv, popr. se prodava okyselovac do zalivky.
Chore jahody, 4.6.2019
Trochu to vypada jako nedostatek drasliku. Zkuste na internetu vyhledat nejake fotky ("strawberry potash deficiency"), zda je to ono. Cim a jak casto hnojite? Delate nejake postriky listovym hnojivem?
Chore jahody, 29.5.2019
Vyhazovat sazenice kvuli chorobam plodu asi nepomuze. Spis by pomohl postrik pred kvetem a behem kveteni. Jake jste mel letos pocasi behem kveteni?
Jahody - hnědnutí listů, 24.5.2019
Pokud po otepleni (a predchazejicich destich) odchazeji rostliny, tak to byva fytoftora. Tomu by nasvedcoval i do cihlova zbarveny odlomeny krcek na fotografii.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika